Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο μνημόσυνο Ισάακ και Σολωμού στο Παραλίμνι



Δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στο μνημόσυνο των Ισαάκ και Σολωμού, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι. Πάνω από 150 συναγωνιστές παρευρέθηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας.
Με το πέρας του τρισαγίου για τους ηρωομάρτυρες, Ισάακ και Σολωμού, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατευθύνθηκαν με πορεία διαμέσου του Παραλιμνίου στο κοιμητήριο όπου βρίσκονται θαμμένα τα οστά των δύο σύγχρονων ηρώων του Ελληνισμού.

Στην συνέχεια τα μέλη μας συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο οδόφραγμα της Δερύνειας, για να καταθέσουν στεφάνη στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού και να τιμήσουν έτσι τους δύο ήρωες που έδωσαν την ζωή τους πριν από 16 χρόνια.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία συναγωνιστών από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, όπου και αυτοί με την σειρά τους κατέθεσαν στεφάνη εις μνήμη των δύο ηρωομαρτύρων.







Κατάθεση στεφανιού από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Κατάθεση στεφανιού από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...