Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Του Μακιαβελισμού τα καμώματα


Δυο φαίνεται να είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι που μαλώνουν για το ποιος θα καταλάβει το προεδρικό (μέγαρο). Συμπαιγνία και των δυο ότι καμώνονται για το καλό του ελληνοκύπριου αλλά ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ των τουρκοκυπρίων, τους δίνουν  ηλεκτρικό ρεύμα και ακόμη περισσότερο ότι ζητά η ίδια η Τουρκία της τα προσφέρουν.


Σκέφτηκε κανείς τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κύπρου ;  Φυσικά όχι διότι αυτοί που είναι στην εξουσία θα ήταν σε κανένα γραφείο του μπαμπά τους και αμφιβάλω αν θα διαχειριζόταν  έτσι το κυπριακό. Δεν τους πονά, το έχουν σαν μέσο για να θησαυρίζουν, τώρα όλοι είναι οι αδιαφιλονίκητοι εργατοπατέρες  που νοιάζονται υποτίθεται για το καλό των άλλων.
Μπροστά στο επιβεβλημένο να ψηφίσουμε τον  λιγότερο κακό αναγκαζόμεθα να εκλέγουμε  ανθρώπους που συνεργάζονται με τους άλλους δηλαδή διαφέρουν τα υποτιθέμενα άκρα απλώς συμφωνούν  στην τουρκοποίηση  διότι όσους έχουν άλλη γνώμη  τα κανόνιζαν αναμεταξύ των να τους χαρακτηρίζουν  φασίστες, τρελούς περιθωριακούς, με αποτέλεσμα αυτοί να μας οδηγούν στην τουρκοποίηση.
Από τους δείκτες Κουεγιάρ πήγαμε σε s300, φτάσαμε στο δόγμα άμυνας και καταλήξαμε οι μεν ηγέτες μας να θέλουν το σχέδιο Ανάν και ο κυρίαρχος ελληνικός λαός να το καταψηφίσει, οι ηγέτες να μένουν ηγέτες ο λαός να φωνάζει για άλλα πράγματα και η μακιαβελική ειρωνεία είναι να θέλουν να εκλεγούν και να είναι πρόεδροι.
Πώς λοιπόν αυτός ο τόπος θα απελευθερωθεί, πώς η ομοψυχία αυτού του λαού θα γίνει μέσον για την εθνική μας επιβίωση, αλλά ξέχασα αυτοί βολεύουν τους ημετέρους, οι ημέτεροι είναι ας πούμε τα θύματα της καταστάσεως και πρέπει να πάνε στο πυρ το εξώτερο.
Από κομματικές πλεκτάνες που στην ουσία ψηφίζουμε τα ίδια με διαφορετική  όψη, το ΕΛΑΜ έχει την σύνεση και την υπομονή να σταθεί  μακριά από αυτούς που δεν έχουν τα σωστά ιδανικά. Τα πιστεύω τους είναι το χρήμα και η επίδειξη της φαυλοκρατίας .
Τολμά το ΕΛΑΜ να πει ότι είναι σκάρτοι και οι δυο και ας κακοφανιστούν. Πάντως ως τώρα το σκηνικό και το παρασκήνιο προπαντός το τελευταίο είναι αποκαρδιωτικό .
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕΝ  ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ .
Για όλα αυτά θέλει αγώνες και θυσίες.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...