Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δολοφονήθηκε Σκοπιανός που εργαζόταν για την ΕΥΠ


Μια δεύτερη περίπτωση "Στηβ Λάλας" φαίνεται ότι έχουμε στον παράλληλο κοσμο των υπηρεσιών πληροφοριών με τη ελληνική πλευρά να δέχεται πλήγμα με την αποκάλυψη ενός Σκοπιανού που λειτουργούσε ως πράκτοράς της και εν τέλει την δολοφονίας του από αντιπαλη μυστική υπηρεσία!.


Ο 40χρονος Γιάνεσε Γκρούεφσκι, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Ελλάδα Αύριο» ήταν πράκτορας που λειτουργούσε για λογαριασμό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος δολοφονήθηκε από την ομόλογη της ΕΥΠ σκοπιανή μυστική υπηρεσία, όταν  αποκαλύφθηκε ή ύπαρξή του από λάθος χειρισμό της ελληνικής πλευράς.

Στην περίπτωση του Α.Λάλα ήταν ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη που άθελά του ενημέρωσε τους Αμερικανούς για την ύπαρξη πληροφοριών που μόνο η αμερικανική πρεσβεία γνώριζε και από εκεί ξετιλήχθηκε το κουβάρι που οδήγησε στον Σ.Λάλα.

Το κακό είναι ότι ο Σοπιανός δολοφονήθηκε προκειμένου "να σταλει μήνυμα" προς τους πιθανούς αντικαταστάτες του για μην επιχειρήσουν να κάνουν αυτό που έκανε αυτός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στοιχεία για την διείσδυση Σκοπιανών πρακτόρων στην Ελλάδα που είχαν εμπλακεί σε εμπρησμούς και αστικές συγκρούσεις στο εσωτερικό της χώρας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...