Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ομιλία στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ομιλία στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Για ακόμη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης ήταν κατάμεστα από πολύ νωρίς. Αφού πραγματοποιήθηκε συνδιάσκεψη του Μετώπου Νεολαίας, μέλη αυτού, προχώρησαν σε διανομή ενημερωτικού υλικού για περισσότερο από δύο ώρες, στην περιοχή πέριξ των γραφείων. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν, όπως και, συνεχώς τα τελευταία χρόνια, ενθουσιώδεις, δείχνοντάς μας πως είμαστε το μόνο πολιτικό κόμμα, που μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, ελεύθερα χωρίς να αντιμετωπίσει το μένος των απλών Ελλήνων

Αργότερα πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη ομιλία με θέμα "Η εξέλιξη των Εθνικιστικών Κινημάτων μεταπολεμικά", με ομιλητή το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.
Αρχικά, έγινε μια σύντομη αναφορά στον πόλεμο, την συκοφάντηση και την λάσπη που δέχονται όλα τα αληθινά λαϊκά εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη, από το τέλος του Β'Π.Π. και μετά, καταδεικνύοντας τον βρώμικο ρόλο του διεθνούς σιωνισμού ενάντια σε κάθε υγιή εθνική προσπάθεια αποτίναξης από την ιδεολογική τυραννία που επικρατεί μέχρι σήμερα.
Στη συνέχεια, περιγράφτηκε εν συντομία ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδας στο πλευρό των νικητών συμμάχων και τονίστηκε ότι στα πλαίσια του ΝΑΤΟ η Ελλάς ουδέποτε κατάφερε κάτι περισσότερο από το να είναι ένας πολιτικός και στρατιωτικός νάνος, ακολουθώντας τις πολιτικές και στρατιωτικές επιλογές των συμμάχων της, ενάντια σε κάθε εθνικό της συμφέρον.
Αναφορά έγινε σε πολλά πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα στην Ελλάδα που είχαν δημιουργηθεί από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, και στους λόγους που αυτά δεν κατάφεραν τελικά να έχουν σημαντική  επιρροή στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι.
Περιγράφοντας τον αγώνα τριών δεκαετιών του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τονίστηκαν οι ουσιώδεις διαφορές του από τα κινήματα που προαναφέρθηκαν, σκιαγραφήθηκε το ιδεολογικό πλαίσιο του γνήσιου λαϊκού εθνικιστικού κινήματος και τονίστηκε ιδιαίτερα ο σημαντικότατος ρόλος της μαχητικής Εθνικής Νεολαίας, χωρίς την οποία κάθε πολιτική προσπάθεια είναι μάταιη.
Σύντομη αναφορά έγινε και σε μερικά από τα εθνικιστικά κινήματα σε άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς και την πολιτική επιρροή και τον ρόλο τους, τονίζοντας ότι οι όποιες σχέσεις με τέτοια κινήματα θα πρέπει να έχουν σαν προϋπόθεση τον σεβασμό και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς την Ελλάδα, σε επίπεδο πολιτικών και οικονομικών επιλογών.
Τέλος, τονίστηκε ότι σκοπός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι μόνο η απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους δυνάστες της, αλλά να γίνει η ΕΛΛΑΣ το φωτοβόλο παράδειγμα για την δημιουργία ενός νέου πολιτισμού, που θα φέρει την αναγέννηση της φυλής μας.
Όπως αρμόζει, στο τέλος της ομιλίας εψάλη από όλους τους παρευρισκομένους ο Εθνικός Ύμνος σε στάση προσοχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε γνωρίζω από την όψη…..?l

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...