Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ομιλία στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για τον Μακεδονικό Αγώνα και τον θάνατο του ήρωα Παύλου Μελά




Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε ομιλία για τον Μακεδονικό Αγώνα και τον θάνατο του ήρωα Παύλου Μελά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η συγκίνηση του πολυπληθούς ακροατηρίου ήταν έκδηλη, καθόσον έγινε σύγκριση της θυσίας όλων των μαρτύρων που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και της σημερινής κατάντιας του νεοέλληνα που του αφαίρεσαν τα ιδανικά του μετατρέποντάς τον σε σύγχρονο ραγιά

.
 
Μετά την ομιλία ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ενημέρωσε το ακροατήριο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την στάση του Κινήματος απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Ταυτόχρονα συνεχίστηκε η διανομή τροφίμων από την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΛΛΗΝΩΝ σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες. Πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε δύσκολες κοινωνικές καταστάσεις που έχουν ‘’τσαλακώσει’’ ανθρώπους και συνειδήσεις.

Συναγωνιστές κανείς δεν χρειάζεται να ντρέπεται για την ανάγκη του. Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.


  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...