Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια γραφείων Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης-Βορείου Αιγαίου



Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια γραφείων Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης-Βορείου Αιγαίου
Πραγματοποιήθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου 2012, τα εγκαίνια των κατάμεστων από Συναγωνιστές και Φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γραφείων της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης & Βορείου Αιγαίου του Λαϊκού Συνδέσμου.
Η προσέλευση Φίλων και Υποστηρικτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και έτσι ο κόσμος γέμισε και τους διαδρόμους του ορόφου, στον οποίο στεγάζονται τα νέα γραφεία.


Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣυναγωνιστήςΑντώνιος Γρέγος, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας-Θράκης-Βορείου Αιγαίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Βορείου Αιγαίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Χρήστος Καπετάνιος, καθώς και όλο το επιτελείο της Περιφερειακής Διοίκησης.
Επίσης, το παρόν έδωσαν και ξεχωριστοί Συναγωνιστές από πολλές τοπικές οργανώσεις του κινήματός μας.

Στόχος της Περιφερειακής Διοίκησης είναι ο αποτελεσματικότερος συντονισμός του έργου όλων των τοπικών οργανώσεων, στον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα για Εθνική ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες.

 
Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Περιφερειακή Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης-Βορείου Αιγαίου
Δωδεκανήσου 7, ΤΚ 54627, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-557551, 2310-557553

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...