Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κορμίστα Ν. Σερρών: Εκδήλωση μνήμης σφαγιασθέντων υπό των Βουλγάρων




Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, η Τ.Ο. Σερρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρευρέθηκε στην Κορμίστα με 20 Συναγωνιστές, καθώς και κλιμάκιο της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας στην Εκδήλωση Μνήμης για τους σφαγιασθέντες κατοίκους του χωριού από τους Βουλγάρους την 1/10/1941. Από τις προηγούμενες μέρες είχαν ξεκινήσει κάποια θλιβερά απολιθώματα, που ο χρόνος και η ιστορία τα έχει ξεπεράσει προ πολλού, να κραυγάζουν ενάντια στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση, εκτοξεύοντας πλήθος συκοφαντιών. Αρχικά το ΚΚΕ με ανακοινώσεις, αλλά και εν συνεχεία στην ημέρα της εκδήλωσης οι τραμπούκοι - εγκληματίες του Σύριζα, της ανταρ-CIA και του δήθεν «αντιεξουσιαστικού χώρου» με τα εμετικά τους συνθήματα.


 Παρά τις τεράστιες προκλήσεις των αριστεριστών που έγραψαν την εκδήλωση Μνήμης στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και είχαν ως σκοπό απλά να προκαλέσουν φασαρίες, τα μέλη της Χρυσής Αυγής παρέμειναν πειθαρχημένα και φώναξαν σε απάντηση των αποκρουστικών κραυγών των ψευτο-«ανθρωπιστών» - «αντιφασιστών» για σφαγές, Μελιγαλάδες κτλ, συνθήματα υπέρ της Πατρίδας και του Στρατού μας.
Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τις αντιδράσεις του κόσμου στα ρεπορτάζ των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, οι χωριανοί αντέδρασαν έντονα στους τραμπουκισμούς των αριστεριστών, ζητώντας τους επανειλημμένως να «σηκωθούν να φύγουν», πράγμα που -με την ανοχή της αστυνομίας- δεν συνέβη. Εκ μέρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στεφάνι κατέθεσε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους κατοίκους της Κορμίστας, όπως αποδεικνύει και το σχετικό βίντεο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ορφανών του Στάλιν και του Τσαουσέσκου να καλύψουν τον ήχο με τις κραυγές τους. Να σημειωθεί εδώ το... θεατρικό νούμερο του ΚΚΕ, το οποίο αποχώρησε μόλις έφτασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής δήθεν προσβεβλημένο, για να επιστρέψει εν τέλει λίγο αργότερα για να καταθέσει στεφάνι μπροστά στις κάμερες. Όταν οι βάρβαροι εν τέλει αποχώρησαν, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κάθισαν στην κεντρική πλατεία του χωριού και συζήτησαν με τους κατοίκους, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η αποδοχή της Χρυσής Αυγής είναι πλέον καθολική, κάτι που δικαιολογεί και τον πανικό των αριστερούληδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...