Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

TO Ε.ΛΑ.Μ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.


Μπροστά στο επιβεβλημένο να ψηφίσουμε τον  λιγότερο κακό, αναγκαζόμεθα να εκλέξουμε ανθρώπους που συνεργάζονται με τους άλλους δηλαδή  συμφωνούν ότι συμφωνούν στην τουρκοποίηση διότι τις άλλες φωνές αντίδρασης τα κανόνιζαν αναμεταξύ των να τις ταμπελώνουν σε φασίστες, σε πελλούς (τρελλούς),σε περιθωριακούς με αποτέλεσμα αυτοί να τα οδηγούν στην τουρκοποίηση από δείκτες Κουεγιάρ πήγαμε σε s300 φτάσαμε στο δόγμα άμυνας και καταλήξαμε οι μεν ηγέτες μας να θέλουν το σχέδιο Αννάν και ο κυρίαρχος ελληνικός Λαός να το καταψηφίζει, οι ηγέτες να μένουν ηγέτες, ο Λαός να φωνάζει αλλά πράγματα και η μακιαβελλική ειρωνεία είναι να θέλουν να εκλεγούν και να είναι πρόεδροι.



Πώς λοιπόν αυτός ο τόπος θα απελευθερωθεί, πώς η ομοψυχία αυτού του λαού θα γίνει δυνατόν για την εθνική μας επιβίωση αλλά ξέχασα, αυτοί βολεύουν τους ημετέρους. Οι ημέτεροι είναι ας πούμε τα θύματα της καταστάσεως και πρέπει να πάνε στο πυρ το εξώτερο. Αυτός ο τόπος  αγωνιά για το μέλλον του. Μακριά από κομματικές πλεκτάνες που στην ουσία ψηφίζουμε τα ίδια με διαφορετική όψη. Το Ε.ΛΑ.Μ. έχει την σύνεση και την υπομονή να πει μακριά  από αυτούς που δεν έχουν ιδανικά, τα πιστεύω τους είναι το χρήμα και η επίδειξη της φαυλοκρατίας, τολμά το Ε.ΛΑ.Μ. να πει είναι σκάρτη και οι δυο και ας κακοφανιστούν.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΉΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΉ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
Για όλα αυτά θέλει αγώνες και θυσίες!

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...