Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Απαγόρευση χρήσης του όρου "Βόρειος Ήπειρος" στους δημοσιογράφους του TV100


Πριν μερικές ημέρες δεχθήκαμε την παρακάτω καταγγελία η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το πολύπλευρο έργο σας.
Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω μια καταγγελία. Η κυρία ΣΟΦΙΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονικης και διορισμένη από τον Μπουτάρη, υπεύθυνη της Δημοτικής Τηλεόρασης, απαγορεύει στους δημοσιογράφους της TV100 να κάνουμε χρήση του όρου "Βόρειος Ήπειρος". Επίσης, η εν λόγω "κυρία" ασκεί τρομοκρατικές πιέσεις σε όλους τους εργαζομένους, καθυβρίζοντας τη Χρυσή Αυγή και τον Ελληνισμό θεωρώντας φασίστες όσους έχουν πατριωτικές αντιλήψεις.
Νομίζει πως η δημοτική τηλεόραση είναι τσιφλίκι της, και απειλεί πως δε θα ανεχτεί "φασιστικές και εθνικιστικές νοοτροπίες".

Σημειωτέον, η εν λόγω Σοφία Ασλανίδου, αμοίβεται από 2 μεριές...πέρα από το δήμο, είναι και διορισμένη καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης...δηλαδή την πληρώνουμε εμείς...για να κάνει ανθελληνική προπαγάνδα και αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής..

Αν κρίνουμε από την υποτιμητική συμπεριφορά των δημοσιογράφων της TV100 προς το Κίνημά μας και από το ότι δεν έχει δημοσιευτεί κανένα Δελτίο Τύπου από αυτά που στάλθηκαν για μαζικές και οργανωμένες Δράσεις όπως η Πανελλήνια Αιμοδοσία και η Διανομή Ιματισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προφανώς τα λεγόμενα της καταγγελίας είναι αληθή... Φυσικά το πρόβλημα της δημοτικής τηλεόρασης και του "κυρίου" Μπουτάρη είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι
τα σκουπίδια που αποτελούν μόνιμο πρόβλημα της πόλης μας,ούτε φυσικά η εγκληματικότητα και το παρεμπόριο που έχουν πάρει ανεξέλεγχτες διαστάσεις πλέον... Είναι πολύ λογικό βέβαια αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται και θα βάλει τέλος και στα σκάνδαλα που βασανίζουν το δήμο Θεσσαλονίκης και από ότι φαίνεται αυτό τους τρομοκρατεί.
Να θυμίσουμε πως ο λαός λέει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...