Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (5/12/12) καταδίκης της βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, στα γραφεία που διατηρεί στον Ασπρόπυργο. Οι βομβιστές χωρίς να ενδιαφέρονται για τυχόν ανθρώπινες απώλειες, τοποθέτησαν μαζί με την βόμβα τους και σφαιρίδια από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου για να αυξήσουν τις απώλειες.
Ήταν επόμενο πως μετά τις πολιτικές επιθέσεις κατά του εθνικιστικού κινήματος και αφού είδαν πως αυτές δεν περνούν, κάποιοι άλλοι θα έπαιρναν την σκυτάλη κατά της Χρυσής Αυγής.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτού του τύπου εκφοβιστικές επιθέσεις, δεν πτοούν τους Εθνικιστές και είμαστε σίγουροι πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, θα συνεχίσει την προσπάθειά του για ανόρθωση του Ελληνισμού!


Επίσης να καταδικάσουμε την επιλεκτική καταδίκη από μέρος των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων στην Κύπρο, που σκίζουν τα ιμάτια τους με σκοπό να κατηγορήσουν και να ρίξουν λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής. Θυμόμαστε με πόσο μένος καταδίκασαν λίγους αναποδογυρισμένους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ πάγκους και παράλληλα φώναζαν για κίνδυνο κατάλυσης της Δημοκρατίας. Τώρα με 4 κιλά δυναμίτη, που κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού δεν έτυχε να περνά οποιοσδήποτε περαστικός, δεν κινδυνεύει η δημοκρατία; Μήπως υπάρχει η πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών, ή μήπως επικροτείτε την βία κατά της Χρυσής Αυγής και κατ’ επέκταση των Εθνικιστών;

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...