Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Εξαγωγή συμπερασμάτων από την εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου


Η εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έγινε με μεγάλη επιτυχία. Ασφαλώς ως πρώτο δείγμα της επιτυχίας αυτής λαμβάνεται υπ’ όψη η κατάμεστη αίθουσα με τους χιλιάδες συμπατριώτες μας να μας δηλώνουν εμπράκτως τη στήριξή τους.
Πέραν όμως από την μαζική προσέλευση του κόσμου υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που καθιστούν την εν λόγω εκδήλωση επιτυχημένη και σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να εστιάσει σε αυτούς.

Οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί
Κυρίως το προηγούμενο δίμηνο τα προεκλογικά επιτελεία των υπολοίπων θλιβερών υποψηφίων αποπειράθηκαν να ξεγελάσουν την κοινωνία, προωθώντας ότι το Ε.ΛΑ.Μ. προτίθεται να στηρίξει άλλον υποψήφιο.
Οι άνθρωποι αυτοί διαψεύδονται πανηγυρικά από την παρουσίαση του δικού μας υποψηφίου και παράλληλα θίγεται ευθέως το κύρος των δικών τους υποψηφίων οι οποίοι αποδεδειγμένως αποπειράθηκαν να δημαγωγήσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως διότι μέσα από το ολέθριο αυτό τους λάθος αποδείχθηκε μια αλήθεια! Το γεγονός ότι μια σεβαστή μερίδα των συμπατριωτών μας ακολουθεί την πολιτική γραμμή που χαράσσει τοΕθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ασχολούνταν με το τι θα πράξει το κόμμα μας.

Είναι το Ε.ΛΑ.Μ μονοθεματικό κόμμα ;
Ένα «επιχείρημα» των –ομολογουμένως πανικοβλημένων- αντιπάλων μας είναι ότι το κόμμα μας στερείται πολιτικών θέσεων πέραν από αυτές που εκφράζει κατά καιρούς για το Κυπριακό και τη Μετανάστευση. Στην εν λόγω εκδήλωση αναλύθηκαν  εις βάθος ζητήματα Οικονομίας, Γεωστρατηγικής, Άμυνας, Εξωτερικής Πολιτικής και λοιπών από τους ομιλητές. Συνεπώς τοΕθνικό Λαϊκό Μέτωπο (και κατ’ επέκταση η υποψηφιότητά του) όχι μόνο δεν είναι μονοθεματικό κόμμα όπως προσπαθούν να προωθήσουν τα κόμματα του κατεστημένου, αλλά αντιθέτως είναι η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει συγκροτημένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Κυπριακό Ελληνισμό  και όχι επικοινωνιακά συνθήματα  «πολιτικού» μάρκετινγκ.

Η απόπειρα αντισυγκεντρώσεως
Ως αποκορύφωμα του αντιδημοκρατικού κλίματος που καλλιέργησαν με τις δηλώσεις τους ΑΚΕΛ και Λιλλήκας οι οποίοι θεώρησαν ότι δικαιούνται να κρίνουν πότε και που θα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, μία θλιβερή ομάδα αλητών αποπειράθηκε να κάνει αντισυγκέντρωση εναντίον της παρουσίασης του υποψηφίου μας και να καταλύσει έτσι συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά μας.

Εννοείται πως απέτυχαν οικτρά! Οι ομάδες περιφρούρησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), διασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της εκδηλώσεως και φρόντισαν επικρατήσει η δική μας θέληση έναντι στην αποτυχημένη απόπειρα κλίματος τρομοκρατίας εναντίον μας.

Παράλληλα έστειλαν σε πάσα κατεύθυνση ένα πολύ ηχηρό μήνυμα. Ότι τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος δεν πρόκειται να τον σταματήσουν οι άνθρωποι αυτοί, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το Ε.ΛΑ.Μ με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει δύναται να περιφρουρεί τον κόσμο και τις εκδηλώσεις του. Αποκτώντας πολιτική ισχύ θα περιφρουρεί και τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εχθροί μας.

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή
Βλέποντας αγωνιστές της ΕΟΚΑ να δακρύζουν δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για να αντιληφθεί κανείς το μεγαλείο της στιγμής.  Οι Συναγωνιστές μας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης έθιξαν ζητήματα τα οποία για δεκάδες χρόνια δεν τολμούσε να κάνει καμία άλλη Ελλαδική πολιτική δύναμη. Οι αναφορές στον Γ.Γρίβα Διγενή, στο «Ελλάς – Κύπρος – Ένωσις» αλλά και η περιφρόνηση του εν Κύπρω πολιτικού κατεστημένου σε συνάρτηση με την δήλωση συμπαράστασης στον Αγώνα που διεξάγουμε αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός. Το αποκορύφωμα των δηλώσεων αυτών ήταν όταν δια στόματος Ηλία Κασιδιάρη λέχθηκε ότι Ε.ΛΑ.Μ. και Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς αδελφοποιημένα κόμματα, αλλά το Ε.ΛΑ.Μ. είναι η Χρυσή Αυγή της Κύπρου!

Η στάση των Μ.Μ.Ε
Παρά την  παρουσία τους, τα Μ.Μ.Ε παρουσίασαν στο ελάχιστο την είδηση ενισχύοντας έτσι όσους θέλουν να αποκρύψουν την υπόσταση που διαθέτει πλέον το κόμμα μας. Είναι μια τακτική όμως που πρόσφατα ξαναδοκιμάστηκε εναντίον των Ελλαδιτών Συναγωνιστών μας της Χρυσής Αυγής και απέτυχε παταγωδώς. Έτσι θα γίνει και αυτή τη φορά.

Γεώργιος Χαραλάμπους
Ο Συναγωνιστής μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, διότι έχει το πολιτικό θάρρος να δώσει μια Μάχη για να συμβάλει στην επίτευξη των σκοπών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).  
Κλείνοντας υιοθετώ και σας υπενθυμίζω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου μας, Χρίστου Χρίστου.

"Αρκετοί ήσαν αυτοί που ρώτησαν "μα δεν ειναι γνωστός ο υποψήφιος του Ε.ΛΑ.Μ" ! 
Απάντηση:
Μα δεν είναι κλέφτης, ψεύτης και πολιτικός, για να κάνει παρέλαση στα σαπιοκάναλα της μιζας και της διαφθοράς ."


Αριστείδου Μαρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...