Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ραγδαία η αύξηση των ποσοστών του Ε.ΛΑ.Μ.


Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Κύπρου. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας RAIConsultants που δημοσιεύεται στην σελίδα 3 του σημερινού «Φιλελευθέρου» το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) λαμβάνει ποσοστό 2,3% με αυξητικές τάσεις!

Υπάρχει μάλιστα ειδικό άρθρο για το Εθνικό Λαϊκό Μετώπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σύμφωνα με  το οποίο φαίνεται πως βαδίζει σταθερά στα χνάρια της Χρυσής ΑυγήςΤο «φαινόμενο Ε.ΛΑ.Μ.» θα απασχολήσει σίγουρα  τις επόμενες μέρες τα Μ.Μ.Ε.

Για όλους εμάς  δεν αποτελούν έκπληξη τα υψηλά ποσοστά του  μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος της Μεγαλονήσου, αφού από καιρό έχουμε λάβει τα μηνύματα συμπαράστασης των Ελλήνων της Κύπρου τόσο στα κατά τόπους γραφεία όσο και κατά την διάρκεια των πολιτικών, εθνικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που γίνονται συνεχώς σε όλες τις πόλεις και τα χωριά.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο, την μοναδική ελπίδα του δοκιμαζόμενου από την ανεργία, την φτώχεια, την λαθρομετανάστευση και την κατοχή  κυπριακού Ελληνισμού!
Ο αγώνας θα συνεχιστεί αμείωτος χωρίς κανένα εφησυχασμό μέχρι την τελική Δικαίωση!
                                                                                                                         
Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
 Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...