Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κοσμοσυρροή στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας - Φωτορεπορτάζ


Κοσμοσυρροή στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας - Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες παραβρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας όπου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η ενημερωτική συγκέντρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με ομιλητές τους Συναγωνιστές Απόστολο Γκλέτσο, Μιχαήλ Αρβανίτη και Ηλία Κασιδιάρη.

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο, και ακολούθησε η καθιερωμένη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων Συναγωνιστών, όσον αφορά τα πολιτικά-οικονομικά-κοινωνικά δρώμενα. Νέοι άνθρωποι έρχονται συνεχώς να μας βρουν, αφού αντιλαμβάνονται πως ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι ο συστηματικός Αγώνας των Εθνικιστών.
<<Παρά το ότι τα Μέσα Ενημέρωσης μας έχουν στην απομόνωση, για να μην γνωρίζει ο κόσμος τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, οι δημοσκοπήσεις μας δίνουν 12%. Στην πραγματικότητα όμως είμαστε πολύ πιο ψηλά. Το ίδιο έκαναν και με τις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές...>>, είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Λαμία.
Ο Απόστολος Γκλέτσος, πρώην βουλευτής Φθιώτιδας της Χ.Α., έκανε αναφορά στα τοπικά προβλήματα, επιρρίπτοντας ευθύνες στους τοπικούς άρχοντες, οι οποίοι όπως είπε παραμένουν απλοί θεατές των αρνητικών εξελίξεων για τον τόπο μας, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα ουσιαστικό για ανάπτυξη και λύση των σοβαρών προβλημάτων.
<<Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να διώξουμε το σάπιο καθεστώς και αυτούς που πούλησαν την πατρίδα...>>, τόνισε στην ομιλία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχαήλ Αρβανίτης.
Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του βουλευτή και εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη
Δηλώσεις στο Star Κεντρικής Ελλάδος
Με το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Λαμίας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εκατοντάδες Έλληνες σε στάση προσοχής να ψέλνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...