Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΝΙΚΗΣ!




Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο παρουσίασε την προηγούμενη Κυριακή τον υποψήφιό του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Η επιλογή του υποψηφίου υπήρξε άριστη όπως και ο τόπος που έγινε το κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές. Μέσα στην λεγόμενη νεκρή ζώνη.

Εκεί όπου το βλέμμα αγριεύει κοιτώντας προς τα κατεχόμενα εδάφη μας. Εκεί όπου ο εχθρός αισθάνθηκε την ανάσα μας. Εμείς δεν περάσαμε στους κατεχόμενους τόπους μας  για να κάνουμε ψώνια, ούτε για να παίξουμε στα καζίνο. Η μετάβαση αυτή θα γίνει μία και καλή όταν έρθει η ώρα της τελικής λύσης. Εκείνης της απελευθερώσεως των σκλαβωμένων Ελληνικών εδαφών μας.
Διεκδικούμε ως Εθνικιστές την επιστροφή των προσφύγων μας στις πατρογονικές τους εστίες ως Έλληνες, Ελεύθεροι και Νικητές.
Άλλωστε το Ε στην ονομασία του Κινήματος σημαίνει Εθνικό.
Το προηγούμενο Σάββατο στη Λεμεσό μοιράσαμε τρόφιμα, παιδικά παιχνίδια, είδη ένδυσης και υπόδησης σε Ελληνικές οικογένειες της πόλης οι οποίες έχουν περιέλθει σε άθλια οικονομική κατάσταση εξαιτίας της ανικανότητας των πολιτικών μας.  Σε εκείνες τις οικογένειες δηλαδή που με βάση την εθνικότητα, την θρησκεία και το χρώμα του δέρματος τους πρέπει να υποφέρουν για να συνεχίσουν να έχουν προνόμια οι τουρκοκύπριοι και οι λαθρομετανάστες στην δημόσια εκπαίδευση και νοσηλεία όπως επίσης και στα υπόλοιπα βοηθήματα στα οποία εμείς καλούμαστε συνεχώς να συνεισφέρουμε από το υστέρημα μας.
Στεκόμαστε λοιπόν αρωγοί σε αυτές τις οικογένειες με τα λίγα μέσα που προς το παρόν διαθέτουμε.
Για αυτόν τον λόγο υπάρχει το ΛΑ στην ονομασία μας που σημαίνει Λαϊκό.
Η παρουσίαση του υποψηφίου μας, η κάθοδος των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής κινητοποίησε τον γνωστό συρφετό των αναρχοαριστεριστών οι οποίοι βοηθούμενοι από τις εμπρηστικές δηλώσεις των άλλων τριών υποψηφίων , προσπάθησαν να πλησιάσουν στον χώρο όπου διεξάγονταν η νόμιμη εκδήλωση του Ε.ΛΑ.Μ. με σκοπό την δημιουργία επεισοδίων και την εμπέδωση της δημοκρατίας τους.
Τελικά έπεσαν επάνω στο Μ του ονόματος μας που σημαίνει Μέτωπο. Αυτό συνεπάγεται ομάδες ασφαλείας, δυναμισμό και άφθονη αερόβια άσκηση που κάνει καλό στην υγεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...