Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Εγκαίνια των νέων γραφείων του Ε.ΛΑ.Μ στην Λάρνακα




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση εγκαινίων των καινούργιων γραφείων του  Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  στην Λάρνακα.   Πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του κινήματός μας έδωσαν το παρόν τους.


Η εκδήλωση άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό και συνεχίστηκε με ομιλίες από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Λάρνακας, συναγωνιστή, Βαλεντίνο Αλαμάνγκο, τον υποψήφιο του κινήματός μας Γεώργιο Χαραλάμπους και τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συναγωνιστή, Χρίστο Χρίστου. Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε σεμνή δεξίωση.

Οι ομιλίες άρχισαν με αυτή του συναγωνιστή Βαλεντίνου, οποίος αρχικά ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Στην συνέχεια έκανε ανασκόπηση των δράσεων της τοπικής οργάνωσης Λάρνακας. Δεν παρέλειψε, να μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον υποψήφιο του Εθνικιστικού Κινήματος και να αναφερθεί στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Τόνισε την ανάγκη, οι εκ Λάρνακας υποστηρικτές να πλαισιώσουν το κίνημα και να το στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος για την Προεδρία Γεώργιος Χαραλάμπους. Ο κ. Χαραλάμπους και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και ακολούθως ανέπτυξε το προεκλογικό πρόγραμμα του κινήματος στον κόσμο. Ο κ. Χαραλάμπους επίσης ανέφερε πως νιώθει ιδιαίτερα περήφανος που εγκαινιάζουμε ξανά νέα γραφεία αφού αυτό δείχνει πως οι φίλοι και οι υποστηρικτές μας αυξάνονται. Κλείνοντας έκανε κάλεσμα αγώνα για να πετύχουμε το ποθητό αποτέλεσμα στις προεδρικές εκλογές.

Οι ομιλίες έκλεισαν με αυτή του προέδρου και ιδρυτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.),Χρίστου Χρίστου. Ο Πρόεδρος μας δήλωσε την χαρά του και την υπερηφάνεια του για τα νέα γραφεία που εγκαινίασε σήμερα το κίνημά μας . Έκανε αναφορά στα προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας και ανέπτυξε τις λύσεις που προτείνει  το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Στην συνέχεια  τόνισε την ανάγκη να γίνουμε οι φάροι των ιδεών του κινήματός μας και να πολλαπλασιάσουμε τον κόσμο που μας πλαισιώνει, για δώσουμε ισχυρότεροι την μάχη ενάντια στο σάπιο κατεστημένο του παλαιοκομματισμού. Κλείνοντας έστειλε και αυτός με την σειρά του μήνυμα νίκης για την 17η Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κόσμος έδωσε δυναμικά το παρόν του, ο χώρος υπερχείλισε. Είναι γεγονός πια πως ο λαός μας αγκαλιάζει και μας θεωρεί ως την ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Παρά τις διώξεις και την λάσπη που δεχόμαστε καθημερινά, εμείς μεγαλώνουμε ο κόσμος μας συμπαραστέκεται και όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που εμείς θα είμαστε οι ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...