Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή - ΕΛΑΜ - Εθνικισμός


Συνάντηση είχε αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ο υποψήφιος για τις Κυπριακές προεδρικές εκλογές, Γεώργιος Χαραλάμπους και με επικεφαλή τον πρόεδρο, Χρίστο Χρίστου, με τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη την αντιπροσωπεία του Κινήματος μας, στο γραφείο του που στεγάζεται στην βουλή.

Στην συνομιλία συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που ταλανίζουν αυτή την στιγμή την Κύπρο, όπως είναι το Κυπριακό αλλά και η οικονομία. Στην συνέχεια συζητήθηκε η κάθοδος του αυτόνομη κάθοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις προεδρικές εκλογές της  17ηςΦεβρουαρίου.

Δεν παρέλειψε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να τονίσει την αμέριστη του συμπαράσταση του, καθώς και όλων των Ελλήνων Εθνικιστών, στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε για να διατηρήσουμε ζωντανό τον Ελληνισμό στην Κύπρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...