Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Σεχταρισμός ή ραγιαδισμός


Στις 17 του μηνός γίνεται μια εκλογική αναμέτρηση που κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι ο ένας υποψήφιος υποστηρικτής του σχεδίου ΑΝΝΑΝ που ο κόσμος δεν ήθελε τον δει και όταν ήταν κυβέρνηση υποστήριζε οτιδήποτε το κομμουνιστικό, ως αντιπολίτευση πάλι το ίδιο, ενώ τους ενωτικούς δεν ήθελε να τους δει.

Του άλλου το κόμμα  έχει την αναίδεια με Μαρί, οικονομία, με διάλυση του στρατού, με καταστροφή της ελληνικής παιδείας, να ζητεί την προεδρία και να υπάρχουν τα ρίφια που θα τον ψηφίσουν. 
Και τώρα έρχεται ο από μηχανής θεός όπως θα έλεγαν οι τραγωδοί να μας το παίξει ως καλός ηθοποιός, παντογνώστης αυτός που από το ένα άκρο μεταπήδησε στο άλλο σαν να πηγαίνουμε με την βάρκα στο άγνωστο με πολλές ελπίδες.
Και τέλος με πολλή απόγνωση υπάρχουν άκουσον άκουσον άλλοι 9 υποψήφιοι.
Αυτό και αν είναι σεχταρισμός διότι ναι την δεύτερη Κυριακή θα έχουμε έναν πρόεδρο που λόγο αποχής θα είναι του 56% των εγγεγραμμένων, ναι αυτό θα είναι η ωμή πραγματικότητα του σεχταρισμού. 
Θα μου πείτε τι φταίει; Μετά από σκέψη και προβληματισμό το λέω ξεκάθαρα είναι ο ραγιαδισμός και το βόλεμα των θέσεων του ψηφοφόρου με τα κόμματα είναι το ότι αυτός ο ελληνικός λαός δεν θέλει ελευθερία αλλά να τον διοικούν ηγέτες της καταστροφής και υποτέλειας στους Τούρκους. Ότι και να πάθουμε είναι από τον φόβο μας που δεν θέλουμε αγώνα αλλά συμβιβασμό. 
Για αυτό σαν πατριώτης εθνικιστής λέγω και υποστηρίζω για την πρώτη Κυριακή θα ψηφίσουμε Ε.ΛΑ.Μ.
Την δεύτερη Κυριακή αν δεν είμαστε, απλώς δεν θα συμβάλουμε στο ξεπούλημα της ελληνικής Κύπρου και με ψηλά το κεφάλι δεν τους ψηφίζουμε.

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...