Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Άλμα με αλεξίπτωτο από τον νέο Αρχηγό ΓΕΝ




Άλμα με αλεξίπτωτο στατικού ιμάντα μαζί με τους βατραχανθρώπους της Διοικήσεως Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες, ο νέος Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και έτσι πέρασε πλέον αυτοδικαίως στην ιστορία του ένδοξου Κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, ως ο πρώτος εν ενεργεία Α/ΓΕΝ που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο.
Ο νυν Αρχηγός είναι επίσης ο πρώτος από την «κλειστή αδελφότητα» των βατραχανθρώπων του ΠΝ, ο οποίος έφτασε στο συγκεκριμένο αξίωμα, αφού από νεαρός αξιωματικός είχε περάσει την σκληρή οκτάμηνης διάρκειας εκπαίδευση της ΔΥΚ και πέρασε όλη την ιεραρχία της Μονάδας φτάνοντας από επικεφαλής «στοιχείου» της ΔΥΚ σε υποδιοικητή και μετά διοικητή της Διοικήσεως, που ανήκει στη δύναμη του Αρχηγείου Στόλου.

Το άλμα στατικού ιμάντα του Αρχηγού έγινε στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας συντηρήσεως των βατραχανθρώπων της ΔΥΚ και έγινε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...