Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Εθνικιστική Πρωτομαγιά


1η Μαΐου. Ημέρα των Εργατών. Ημέρα που οι εργάτες απέκτησαν τα δικαιώματα τους. Εδώ και δεκαετίες όμως, πέραν από την πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς, ζούμε και την ιδεολογική διαστρέβλωση της συγκεκριμένης μέρας. Σήμερα, οι "κομμουνιστές" της Κύπρου θα βγουν στους δρόμους και θα διαδηλώσουν δήθεν για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Όλοι αυτοί, που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από στυγνοί καπιταλιστές, θα φορέσουν τον μανδύα του εργατοπατέρα χτυπώντας τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα ψαρεύοντας μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Βεβαίως τα τελευταία χρόνια πέραν των κομματικών στελεχών βλέπουμε τις εκδηλώσεις τους να περιτριγυρίζονται από διάφορους λαθρομετανάστες, μελλοντικούς πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι ξεκάθαρο πως οι συμπατριώτες μας τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στις τάξεις τους μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε εναλλακτική επιλογή στον αγώνα του για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης. 

Έλληνα εργαζόμενε,

Μην ξεχνάς πως είναι οι ίδιοι που έχουν φέρει την πατρίδα μας στο σημερινό άθλιο σημείο, είναι οι ίδιοι που έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών σου στους παγκόσμιους τοκογλύφους, είναι οι ίδιοι που συντηρούν κομματικές επιχειρήσεις απολύοντας υπαλλήλους, είναι οι ίδιοι που δεν τους ενδιαφέρει να προσλάβουν ξένους ως φθηνό εργατικό προσωπικό, είναι οι ίδιοι που ενώ εσύ στερείσαι βασικά είδη ανάγκης υφαρπάζουν κομματικές επιχορηγήσεις και βουλευτικούς μισθούς.

Το ρολόι πλέον όμως έχει σημάνει μεσάνυχτα! Οι Έλληνες εργάτες αφυπνίζονται.Αφήνουν πίσω τις διάφορες θεωρίες του μαρξισμού περί εργατικής απελευθέρωσης. Έχουν καταλάβει πολύ καλά πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα καλοστημένο παραμύθι για την απόκτηση ψήφων.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από το 2008 έχει ορίσει ως ιδεολογία την κοσμοθεωρία τον Λαϊκό Εθνικισμό. Κάθε μέρα που περνάμε επιβεβαιώνουμε εμπράκτως τη διακήρυξή μας αυτή. Θέλουμε μία Κύπρο εργατική, όπου η εργασία και η δημιουργικότητα θα αποτελούν την ανώτερη ηθική και πολιτική αξία. Θέλουμε εργασία ελεύθερη για τους συμπατριώτες μας. Για εμάς η εργασία σημαίνει περισσότερα απ' ό,τι τα περιουσιακά στοιχεία και η μόρφωση. Για όλους αυτούς τους λόγους στεκόμαστε στο πλάι του Έλληνα εργάτη και αντιτασσόμαστε σθεναρά στην λαίλαπα της αλόγιστης μετανάστευσης.


Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...