Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Φρικτό ισλαμικό έγκλημα μίσους στο Λονδίνο: Αυτούς φέρνει στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ


Φρικτό ισλαμικό έγκλημα μίσους στο Λονδίνο: Αυτούς φέρνει στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ
Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο πολυπολιτισμικό και «φιλελεύθερο» Λονδίνο, το οποίο έχει ήδη παραδοθεί στις ορέξεις των ισλαμιστών. Στην περιοχή, λοιπόν, του νοτιοανατολικού Λονδίνου δύο λαθρομετανάστες, που από ότι φαίνονται προέρχονται από την Αφρική, δολοφόνησαν στην μέση του δρόμου και σε ώρα πλήρους κυκλοφορίας έναν άνθρωπο. Του επιτέθηκαν με ματσέτες και κυριολεκτικά τον πετσόκοψαν. Μάλιστα πληροφορίες ορισμένων διεθνών δικτύων αναφέρουν ότι τον αποκεφάλισαν κιόλας, ενώπιον των ανυποψίαστων περαστικών.


Ο δράστης μίλησε μάλιστα στις κάμερες μετά το «ανδραγάθημα» του και είπε ότι η πράξη είναι πολιτικού χαρακτήρα, γεγονός που πιστεύουν και οι αρχές οι οποίες πιθανολογούν ότι η πράξη ήταν τρομοκρατικού και θρησκευτικού περιεχομένου. Στο βίντεο ο δράστης λέει ότι το έκανε επειδή «στην γη του συμβαίνουν τα ίδια», γεγονός που αποδεικνύει πως τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν και την δική μας Πατρίδα δεν πρόκειται να ενσωματωθούν ποτέ, αφού δρουν με βάση τα συμφέροντα των δικών τους πατρίδων.
Το συγκεκριμένο γεγονός οφείλει να θορυβήσει την κυβέρνηση στην Ελλάδα, αφού δείχνει ότι τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών αποτελούν και μια απειλή για την ασφάλεια της χώρας. Αυτό επιπροσθέτως όλων των άλλων απειλών που συνιστά η άκρατη λαθρομετανάστευση, αφού και στην Ελλάδα έχουμε δολοφονίες στην μέση κεντρικών δρόμων. Η διαφορά με το Λονδίνο είναι η εικόνα, το βίντεο και ο θρησκευτικός χαρακτήρας της δολοφονίας, που κινήθηκε στα πλαίσια της τζιχάντ. Η τζιχάντ πάντως έχει ήδη κηρυχθεί εναντίον της Ελλάδος και μάλιστα η διακήρυξη του πολέμου είχε συνοδευτεί από ευχαριστίες προς το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε με ένα βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dolofonies-mera-meshmeri-sto-polupolitismiko-londino-suntomws-kai-sthn-ella#.UZ4iLKI9IzM#ixzz2U7nIy3c8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...