Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και το καθεστώς του Μνημονίου


ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και το καθεστώς του Μνημονίου
Του Παναγιώτη Αποστόλου

Τα τρία τελευταία χρόνια των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, καταργήθηκε το κοινωνικό κράτος, το κράτος πρόνοιας και το εργατικό δίκαιο, παραβιάστηκε κατάφορα το Σύνταγμα, διαλύθηκε η εναπομείνασα πρωτογενής παραγωγή και η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ισοπεδώθηκε ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας, η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας που είναι η μεσαία αστική τάξη. Ο λαός μας ζει πλέον, στην απόλυτη εξαθλίωση, χωρίς το κράτος να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της ζωής του, η οποία είναι έρμαιο των κακοποιών στοιχείων λόγω της αθρόας λαθρομετανάστευσης.


 Αυτή η βίαιη προσαρμογή της ζωής μας στην πολιτική των μνημονίων εξαθλίωσε τις Ελληνικές οικογένειες και χιλιάδες συμπολίτες μας έβαλαν τέλος στη ζωή τους, μη αντέχοντας την εξαθλίωση. Αυτές οι πολιτικές αύξησαν επικίνδυνα την υπογεννητικότητα, που μαζί με την αθρόα μετανάστευση συνελλήνων σε άλλες χώρες, φαντάζουν ως ο υπ΄ αριθμόν ένας κίνδυνος του Έθνους μας. Οι ίδιες πολιτικές, παραχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους τροϊκανούς και διέλυσαν την Άμυνα της χώρας είτε μέσω της περικοπής κατά 50% των αποδοχών των αξιωματικών μας, είτε μέσω των λουκέτων πολλών στρατοπέδων, αλλά και της κατάργησης Σωμάτων Στρατού.
Έτσι, αυτό το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, που υπηρετήθηκε από πολιτικούς διεφθαρμένους, τιμητές της ανομίας, φαύλους, δοσίλογους, κλέφτες και σε πολλές περιπτώσεις προδότες των Ιερών και Οσίων του λαού μας, εξακολουθεί να βιάζει τον λαό μας με αποτέλεσμα να δημιουργεί Γενοκτονία του Έθνους των Ελλήνων. Ήδη, τη στιγμή που ο λαός μας αιμορραγεί, ο Στουρνάρας ανακοινώνει πως δεν θα μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά ούτε ο ΦΠΑ εστίασης, παρ΄ότι είχε δεσμευτεί για άρση των παραπάνω φορομπηχτικών μέτρων. Ταυτόχρονα, προαλείφονται νέες μειώσεις των κυρίων συντάξεων αλλά και των επικουρικών.
Σήμερα, λοιπόν, αυτή η συγκυβέρνηση της υποταγής και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, αλλά και πολλά από τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, συνεπικουρούμενα από τους «άθλιους» λαθρολάγνους Δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στρουθοκαμηλίζοντας, παρουσιάζουν ως το μεγαλύτερο κίνδυνο της χώρας τον αυξανόμενο ρατσισμό των Ελλήνων έναντι των λαθρομεταναστών. Για τον λόγο αυτό έχουν κατά νου να θεσπίσουν νόμο, που τον ονομάζουν "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο",  προκειμένου να περιορίσουν τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπικές έρευνες. Βέβαια, δεν τους ενοχλεί διόλου, ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, από τη στιγμή που βιάζεται καθημερινώς η ποιότητα της ζωής τους και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας μετά το σούρουπο, γιατί αυτές οι περιοχές λαθροκρατούνται. Δεν τους ενοχλεί που Έλληνες καθημερινά ληστεύονται και δολοφονούνται από ξένους εγκληματίες.
Ωστόσο, αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως, επειδή έχει υποστεί απώλεια μνήμης, όρασης και ακοής, δεν μπόρεσε να εισπράξει και να αναλύσει το «σεισμικό» αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών του 2010 στο Δήμο Αθηναίων, όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, έλαβε ποσοστό 5,26%. Έτσι, στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε το απίστευτο για τους περισσότερους, ποσοστό του 6,97% έναντι του 0,29% των προηγούμενων Εθνικών εκλογών του 2009. Προφανώς, όμως, ούτε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θορύβησε το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας ή θέλησε προφανώς να το απαξιώσει, γιατί πως αλλιώς μπορεί να εκληφθεί το γεγονός πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, με πραξικοπηματικό τρόπο απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από την συνάντηση στο Προεδρικό μέγαρο, της τελευταίας προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης μετά την αποτυχία των διερευνητικών εντολώνΔεν υπέπεσε ο ανώτατος άρχων σε βαρύτατο συνταγματικό ατόπημα από τη στιγμή που ο κ. Μιχαλολιάκος εκπροσωπούσε το 6,97% του κυρίαρχου Ελληνικού λαού; Δεν ήταν αυτή η ενέργεια βάναυση επίθεση κατά των θεσμών που πυροδοτούσε την ομαλότητα της ζωής των πολιτών και θα έπρεπε, ο θεματοφύλακας του Συντάγματος, να είναι πιο προσεκτικός; Σε τέτοιους αποκλεισμούς πιστεύει «η Δημοκρατία» του κ. Παπούλια;
Ακολουθούν οι επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου και η Χρυσή Αυγή συντηρεί τα ποσοστά της (6,92%). Όμως, για άλλη μια φορά, το διαβρωμένο μέχρι «τα μπούνια» πολιτικό σύστημα θεωρεί πως θα περιθωριοποιήσει την Χρυσή Αυγή από την κοινωνία μέσω πολιτικών αποκλεισμών. Έτσι, αυτή τη φορά απαγορεύουν με πολιτικά τερτίπια, στη Χρυσή Αυγή να εκλέξει αντιπρόεδρο για το Προεδρείο της Βουλής και η προβλεπόμενη θέση του έβδομου αντιπροέδρου που προοριζόταν  για το πέμπτο κόμμα θα παραμείνει κενή. Από τον Ιούνιο έχουν περάσει 11 μήνες και όλες οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, να καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά, της τάξεως του 10%-15%. Μυστικές, δε δημοσκοπήσεις, που όπως λέγεται γνωρίζουν στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, αγγίζει το 20%.
Η εξήγηση αυτού του πολιτικού φαινομένου είναι απόλυτα λογική και πάρα πολύ εύκολα μπορεί να κατανοηθεί. Δηλαδή, όταν το κράτος αδυνατεί ή αρνείται να επιτελέσει την κατ΄ εξοχήν βασική αποστολή του, η οποία είναι η προστασία του πολίτη (υπό την ευρεία έννοια) με την παροχή στοιχειωδών υπηρεσιών, σ΄ αυτόν, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η περίθαλψη, η παιδεία κοκ, τότε η ίδια η Κοινωνία αναλαμβάνει την αναπλήρωση των απαραιτήτων αυτών λειτουργιών, που απαιτούνται για τη διατήρησή της. Επίσης, ενισχυτικό των υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής, είναι η πανθομολογούμενη κατάργηση της Δημοκρατίας από μέρους της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία δεν διστάζει να καταπατεί επανειλημμένα το Σύνταγμα, να προωθεί στη Βουλή θέματα υψίστης ανάγκης για την κοινωνία, συμπεριλαμβάνοντάς τα σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, σε ένα και μόνο άρθρο, προκειμένου να μην διεξαχθεί διάλογος, να ακυρώνει στη Βουλή την «ώρα του Πρωθυπουργού» με την παντελή απουσία του Αντώνη Σαμαρά, να αποφασίζει επανειλημμένως πολιτικές επιστρατεύσεις κατά κοινωνικών ομάδων, καταλύοντας έτσι, την νόμιμη μορφή αγώνα των εργαζομένων, που είναι η απεργία. 
Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως η τρικομματική-προδοτική κυβέρνηση είναι απέναντι από την Κοινωνία, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στην Κοινωνία. Γι΄ αυτό η Κοινωνία μας επικροτεί τη διανομή τροφίμων, αλλά και την διάθεση αίματος, μόνο σε Έλληνες. Και έχει η Χρυσή Αυγή, αυτό το δικαίωμα της επιλογής, από τη στιγμή που η  Χρυσή Αυγή είναι πολιτικό κόμμα, δεν είναι ούτε ευαγές ίδρυμα, ούτε φιλανθρωπικό σωματείο. Συνεπώς, ως πολιτικό κόμμα μπορεί να δίνει όπου θέλει και το αίμα που συλλέγει από Χρυσαυγίτες, αλλά και τα τρόφιμα που προέρχονται από την κρατική επιχορήγηση του κόμματός τους.
Θεωρώ, λοιπόν, εκ των ουκ άνευ, δεδομένο πως δε θα τολμήσουν να προωθήσουν το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" και θα πρυτανεύσουν πιο λογικές φωνές. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση, θα έχει περιφρονηθεί η πολιτική επιλογή εκατομμυρίων Ελλήνων, οι οποίοι βεβαίως και δεν είναι ακροδεξιοί. Μια τέτοια απόφαση θα διχάσει το λαό μας και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Σ΄ αυτή την περίπτωση, οι τρικομματικοί ρατσιστές των Ελλήνων, θα ψάχνουν αεροπλάνο για να σωθούν, όπως άλλωστε, έπραξε παλαιότερα ο «Εθνάρχης τους», Κωνσταντίνος Καραμανλής.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-h-ragdaia-anodos-ths-chrushs-aughs-kai-to-kathestws-tou-mnhmoniou#.UZNA3aI9IzM#ixzz2TLXKB7jF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...