Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου στη "Γη των Ονείρων"

Την Τετάρτη 22/05/13 στις 19.30, στα Πολιτικά Γραφεία Λάρνακας, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "Στη Γη των Ονείρων" του συναγωνιστή Σωτήρη Ιωάννου.


Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Συναγωνιστή Σωτήρη Ιωάννου. Απόσπασμα από το οπισθόφυλλο: "Η γη των ονείρων είναι σήμερα κάτι φανταστικό. Μία οπτασία στο μακρινό παρελθόν και μία πιθανότητα στο αβέβαιο μέλλον. Επικές μάχες, στιγμές αλλοφροσύνης, νεκροί, αγνοούμενοι, καμένες σάρκες συνθέτουν το σκηνικό του πολέμου.
Το χθες γίνεται ένα με το σήμερα και μας ταξιδεύει πάνω από τον κόσμο σας. Τον σιχαινόμαστε, τον απορρίπτουμε και το πρόσταγμα των αιώνων μας καλεί να τον καταστρέψουμε.
Το έπος του 1955 γίνεται σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Νέοι που αψήφησαν την νεότητα, απέρριψαν το αύριο και διέγραψαν την οικογένεια μας καλούν από τα Ηλύσια Πεδία να δημιουργήσουμε τη γη που αυτοί ξεκίνησαν. 

Η γη που εκτείνεται από το Δραγατσάνι, και από εκεί στον Πειραιά, στο Θησείο, στην Αμμόχωστο μέχρι να φτάσει στο κέντρο της Λευκωσίας. Η ονειρική έκταση που έκανε αμέτρητες γενιές Ελλήνων να πέφτουν μέχρις ενός. Η Ελλάδα του μέλλοντος, η Ελλάδα που φτιάχνεται, η Ελλάδα των ονείρων και σύντομα της δικής μας πραγματικότητας."



Διαθέσιμο στα Πολιτικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ανά πόλη. 
Τιμή: 12.00 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...