Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Διαφημιστικό σποτ ανεκτίμητης... αξίας!


To γύρο του διαδικτύου κάνει το διαφημιστικό σποτ για την Ελλάδα που κατασκεύασαν Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό ξοδεύοντας μόλις... 24,70 ευρώ!
Το συγκεκριμένο σποτάκι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες και ακριβοπληρωμένες καμπάνιες κατασκευάστηκε με μεγάλη αγάπη από τους Έλληνες φοιτητές που ζουν στο εξωτερικό και οι οποίοι θεωρούν ότι η χώρα τους είναι η ομορφότερη στον κόσμο.

Ξεκινώντας από την εικόνα του θρυλικού Ζορμπά, την πανοραμική άποψη της Αθήνας και τις ομορφότερες παραλίες της χώρας συνεχίζει ρωτώντας: « Έχετε κοιτάξει κατάματα τον ήλιο;», « Έχετε φάει όλοι από ένα πιάτο;», « Έχετε νιώσει την άμμο στα παπούτσια σας;», « Έχετε φάει ποτέ υποβρύχιο;», « Έχετε πάει ποτέ σε ένα νησί με τα πόδια;», « Έχετε φάει ποτέ τζατζίκι από τη μπλούζα σας» και άλλα τέτοια χιουμοριστικά ερωτήματα που παρουσιάζουν τη χώρα μας από μια διαφορετική και χιουμοριστική πλευρά, αναδεικνύοντας, κυρίως, τον τρόπο ζωής των Ελλήνων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...