Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ


Μεγάλο πανικό έχουν  δημιουργήσει στο άθλιο πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος τα συνεχώς αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τα κόμματα τα οποία ευθύνονται για την θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού αντί να λάβουν μέτρα για την έξοδο της χώρας  από την κρίση εφευρίσκουν τρόπους για να σταματήσουν την αποδοχή του Λαϊκού Συνδέσμου από όλα τα κοινωνικά στρώματα των συμπατριωτών μας.

Το τελευταίο κατόρθωμά τους είναι η παρουσίαση στην Βουλή των Ελλήνων, αμέσως μετά το Πάσχα, του νομοσχεδίου «κατά του ρατσισμού» όπως το ονόμασαν με την ψήφιση του οποίου στοχεύουν στην απαγόρευση ενός Κινήματος την ιδεολογία του οποίου ασπάζονται πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες!
Το Νομοσχέδιο θα προβλέπει  στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων,φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια, πρόστιμο μέχρι 20.000 ευρώ, για όποιον από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου ή του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση την φυλή, το χρώμα, την θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό.
Επίσης θα τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο όσοι αρνούνται ή εκμηδενίζουν την σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας , των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού!
Αν τώρα τύχει και είναι αρχηγός κόμματος αυτός που θα υποπέσει σε αυτά τα ..αδικήματα τότε περικόπτεται πέρα των άλλων ποινών και η κρατική χρηματοδότηση από το κόμμα!
Οι εμπνευστές αυτού του τερατουργήματος  που αποκλειστικό σκοπό έχει να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου είναι ξένοι. Πρόσφατα σε γεύμα εργασίας των Υπουργών Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αρμόδια Υπουργός , Βίβιαν Ρέντιγκ επέπληξε τους εκπροσώπους της Ελλάδος για την ολιγωρία που έχουν δείξει σε αυτόν τον τομέα. Εννοούσε δηλαδή με κομψό τρόπο την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την καταστολή των δράσεων της μέσω του συγκεκριμένου νομοσχεδίου. 
Είναι φανερό πως ζούμε μέσα σε μια παγκόσμια δικτατορία η οποία αφού μας έχει φέρει την φτώχεια και την δυστυχία τώρα θέλει να επιβληθεί στον τρόπο σκέψης και έκφρασης των Ελλήνων το γένος. Η αντίδραση του Ελληνικού λαού στην επέλαση αυτής της δικτατορίας ήταν η μαζική αποδοχή της ιδεολογίας του  Λαϊκού Συνδέσμου στέλνοντας 18 συναγωνιστές μας στην Βουλή. Τώρα οι εξουσιαστές θέλουν να μας ισοπεδώσουν βάζοντας τους ντόπιους εντολοδόχους τους να ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Ξεχνούν πως στα Ευρωπαϊκά κράτη που ελέγχουν, παρόμοια νομοσχέδια εκτόξευσαν τα ποσοστά των Εθνικιστικών Κινημάτων που σταθερά αντιστέκονται στα άνομα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.
Στην περίπτωση της Ελλάδας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι θα συμβεί εάν κάποιος βουλευτής αμφισβητήσει το ολοκαύτωμα του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους. Θα του αρθεί η βουλευτική ασυλία;
Υπάρχει η απορία τι θα γίνει εάν περιγραφεί από άλλον βουλευτή η σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης ως «συνωστισμός στο λιμάνι».
Αν πρόεδρος  κοινοβουλευτικού κόμματος πλέξει το εγκώμιο αριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης που δολοφονεί Έλληνες  θα σταματήσει η κρατική χορηγία στο κόμμα του;
Μήπως εάν άλλοι βουλευτές προστρέξουν στην αστυνομία για να υπερασπιστούν  αναρχικούς κρατούμενους, θα κινδυνεύσουν οι βουλευτές με χρηματικό πρόστιμο;
Θα σταματήσει η δράση κοινοβουλευτικού κόμματος που χρησιμοποιεί κομμουνιστικά σύμβολα και οι βουλευτές και οι υποστηρικτές του χαιρετούν με υψωμένη την αριστερή γροθιά;
Θα τιμωρηθεί ένας δημοσιογράφος ή αρθρογράφος ο οποίος στην εφημερίδα του ή την ιστοσελίδα του θα αμφισβητεί τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα;
Σκέφτονται αλήθεια οι σοφοί Έλληνες βουλευτές να θεσπίσουν νόμους κατά του ανθελληνισμού ή μήπως αυτός προστατεύεται;
Η μοναδική απάντηση σε αυτά τα σχέδια των ντόπιων και ξένων εχθρών του Έθνους μας είναι η συσπείρωση του Ελληνισμού στα δύο εθνικιστικά και κοινωνικά κινήματα που αποτελούν τις μοναδικές πηγές αντίστασης. Τον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...