Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ποιοι και γιατί θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και μια δημοσκόπηση - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Έχουν χρησιμοποιήσει εναντίον μας τα πάντα! Δεν αντιλαμβάνονται μετά από τόσα δημοσιεύματα, τόσες τηλεοπτικές εκπομπές και τόσους… έγκυρους και επώνυμους κατηγόρους-συκοφάντες μας, δεν έχουν αντιληφθεί ότι με αφορισμούς και αναθέματα δεν λύνουν το κατ’ αυτούς πρόβλημα, το οποίο αποτελεί για τα άνομα συμφέροντά τους η δυναμική παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πολιτική ζωή της χώρας;  


Έχουν πει εναντίον μας τα τελευταία δύο χρόνια τα πάντα. Μάλιστα πολλές φορές τα ακριβώς αντίθετα. Για να πιάσουν όλες τις πλευρές. Μας λένε δολοφόνους, αλλά πτώματα δεν βλέπουμε… Μας λένε εγκληματίες, αλλά εγκλήματα, τα οποία να έχει διαπράξει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν κόμμα δεν παρουσιάζουν. Είπαν και έγραψαν ακόμη ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την χρηματοδοτούν εφοπλιστές! Τους προκαλέσαμε δημόσια να πούνε ένα όνομα. Σιωπή… Μόνο λάσπη και χωρίς την δυνατότητα απαντήσεως στις κατηγορίες τους. Ωραία δημοκρατία… Αφηρημένες γενικολογίες χωρίς όριο.  
Απλά γενικά και αόριστα είμαστε οι «κακοί»! Όμως παρ’ όλα αυτά μία ακόμη δημοσκόπηση ήλθε να προστεθεί στις δεκάδες άλλες των τελευταίων μηνών, που αναδεικνύει και αυτή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
ΠΡΩΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!
Η τελευταία αυτή δημοσκόπηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού είδε το φως της δημοσιότητας από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο κόκκινο». Στην εκτίμηση ψήφου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμφανίζεται κατά μέσον όρο στο 13%. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την πολιτική αυτή έρευνα πραγματοποίησε η εταιρεία VPRC, η οποία για την ιστορία, ήταν η πρώτη αρχές του 2011, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της, είχε ανιχνεύσει το επερχόμενο θλιβερό για το πολιτικό κατεστημένο γεγονός, ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επόμενες εκλογές θα έμπαινε στο κοινοβούλιο και μάλιστα με ευκολία. Τα στοιχεία αυτά δεν δημοσιεύθηκαν τότε. Τα ποιοτικά δεδομένα εκείνης της δημοσκοπήσεως των αρχών του 2011 έδειχναν καθαρά αυτό που ανέφερα προηγουμένως. Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πρόσφατης δημοσκοπήσεως της VPRC. Όλοι τους λένε ότι δεν έχουμε προτάσεις και όμως στο ερώτημα «ποιο κόμμα έχει τις καλύτερες προτάσεις», η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύεται 3η δύναμη και αυτό χωρίς τα ΜΜΕ να έχουν παρουσιάσει τις προτάσεις μας, αφού η συνωμοσία σιωπής είναι ασφυκτική. Το πλέον όμως σημαντικό στοιχείο είναι το τι απαντούν οι πολίτες στο «ποιο πολιτικό κόμμα είναι το περισσότερο ικανό να αντιμετωπίσει την διαφθορά» και στο ερώτημα αυτό οι πολίτες επιλέγουν σαν πρώτη δύναμη μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ποσοστό 10,1%.  
Παρ’ όλη όμως την λαϊκή αποδοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα κοράκια του καθεστώτος της ξενοκρατίας επιμένουν, παίζοντας ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι. Επιμένουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να βγει εκτός νόμου. 
ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ
Ποιοι όμως είναι αυτοί που θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου; Ή αλλιώς εκτός εκλογών σύμφωνα με την αντάξια ενός καραγκιόζη κουτοπονηριά των τυραννίσκων του λεγόμενου συνταγματικού τόξου; Όχι, δεν είναι μόνον η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗ.ΜΑΡ και οι λοιποί είναι και οι σιωνιστές για τους δικούς τους λόγους.  
Μάλιστα, το δηλώνουν δημόσια επεμβαίνοντας με κυνισμό στην εσωτερική πολιτική ζωή μιας ανεξάρτητης χώρας, η οποία δεν τους χρωστά τίποτε. Μη ξεχνούμε ότι το πανίσχυρο στις ΗΠΑ σιωνιστικό λόμπι στηρίζει σταθερά τα τουρκικά συμφέροντα εδώ και δεκαετίες. Έτσι λοιπόν, στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, τέλη Ιανουαρίου του 2013 εγράφη το παρακάτω: 
«Το εβραϊκό λόμπι ανησυχεί για τη Χρυσή Αυγή 24/01/2013,  ΤΑ ΝΕΑ: «…Σας ενημερώνω ότι χθες το βράδυ έφθασε στην Αθήνα ο επικεφαλής μιας από τις σημαντικότερες οργανώσεις του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ (American Jewish Committee-AJC), συνοδευόμενος από έναν εξίσου σημαντικό ελληνοαμερικανό λομπίστα. Αναφέρομαι στον Ντέιβιντ Χάρις… ΘΥΜΙΖΩ ότι ο Χάρις γνωρίζει προσωπικά τον Σαμαρά… Η ΠΛΗΓΗ για την AJC, πάντως, απεδείχθη η Χρυσή Αυγή, για την είσοδο της οποίας στη Βουλή το εβραϊκό λόμπι έχει εκφράσει την ανησυχία του.» 
Ο ίδιος ο κ. Χάρις σε άρθρο του στο ΒΗΜΑ τον Ιούλιο του 2010 έγραφε για την βοήθεια του υπουργού εξωτερικών της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά το 1991, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να ιδρυθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρεσβεία του Ισραήλ! Δεν είναι όμως μόνον οι σιωνιστές. 
Στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στην σελίδα 16, σε άρθρο για το πώς βλέπουν οι ξένοι διπλωμάτες τις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα, αναφερόταν συγκεκριμένα ότι ανησυχία επικρατεί στις πρεσβείες των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Αγγλίας για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μάλιστα, η Γερμανική πρεσβεία ξεκάθαρα δηλώνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρέπει να έχει θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ οι Γάλλοι λένε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και εκφράζουν το βαθύ προβληματισμό τους. Σύμφωνα πάντα με το ΒΗΜΑ, η αμερικανική πρεσβεία θεωρεί την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μια αρνητική εξέλιξη που πρέπει «πάση θυσία να αντιμετωπιστεί πιο αποφασιστικά στο μέλλον». Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ίδιας ημέρας, στη σελίδα 10, σε άρθρο για το ίδρυμα Αντενάουερ το οποίο είναι το ίδρυμα-«think tank» του κόμματος της Μέρκελ, παρατίθεται η δήλωση της επικεφαλής του ιδρύματος Σουζάνα Φόγκτ ότι «είμαστε πολύ ανήσυχοι για την άνοδο της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα».
Γιατί ανησυχούν όλοι αυτοί; Μα πολύ απλά γιατί γνωρίζουν ότι με μία ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα εξουσιάζουν αυτή την χώρα οι λακέδες τους που συχνάζουν στους προθαλάμους των πρεσβειών τους, που κλείνουν δουλειές με το αζημίωτο βεβαίως, παίρνοντας παχυλές μίζες… 
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ
Εκφραστής της σκληρής πολιτικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην χώρα μας ο και… δημοφιλής σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις υπουργός κ. Δένδιας. Ο οποίος είναι τόσο «δημοφιλής», που δεν τόσο είναι βλάκας για να πιστεύει αυτές τις δημοσκοπήσεις και έτσι στις προσεχείς εκλογές έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην Κέρκυρα!  
Ο κ. Δένδιας, λοιπόν, πήγε πρόσφατα στην Αμερική (έχει επισκεφθεί βεβαίως, βεβαίως και το Ισραήλ), όπου και συναντήθηκε με τον γνωστό σιωνιστή Ντέιβιντ Χάρις. Την ίδια μέρα της συναντήσεώς του με τον επικεφαλής του σιωνιστικού λόμπι δημοσιευόταν συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ από την οποία και τα παρακάτω: 
«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ σελ. 20 Στην ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΒΡΑ: «Έχετε ανοίξει πόλεμο με τη Χρυσή Αυγή. Αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία μας;
Εξαρτάται από τις πράξεις τους. Όσο εκφράζουν ακραίο λόγο και μόνο, έστω και αποκρουστικό για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, μοναδικός κριτής της Χρυσής Αυγής είναι ο ελληνικός λαός, σύμφωνα με το ισχύον συνταγματικό και νομικό πλαίσιο. Αλλά, εάν τα μέλη της προβαίνουν σε παράνομες ενέργειες, η Δημοκρατία οφείλει να αμυνθεί, με τα νόμιμα μέσα που διαθέτει.
Συμφωνείτε με την πρόταση του κ. Βενιζέλου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή;
Με τη συνταγματική αναθεώρηση θα μπορούσε όντως να τεθεί ζήτημα απαγόρευσης κομμάτων που εκθειάζουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως η γενοκτονία των Εβραίων από τους ναζί. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι η μεγέθυνση της Χρυσής Αυγής είναι σύμπτωμα της κρίσης και ότι με τη σταδιακή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας η εκλογική δύναμή της θα «ξεφουσκώσει»…»
Τάδε έφη Νικόλαος Δένδιας, Υπουργός του Αντώνη Σαμαρά της μνημονιακής συγκυβέρνησης των τριών. Γιατί ανησυχούν λοιπόν; Αφού θα… ανακάμψει όπως μας δηλώνουν η ελληνική οικονομία και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ξεφουσκώσει; Προς τι λοιπόν τόσο μεγάλος πανικός; Ας περιμένουν λίγο και αφού είναι βέβαιον ότι θα «σώσουν την χώρα», φυσικό επόμενο είναι να εξαφανίσουν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
Έτσι πιστεύουν… Οψόμεθα ες Φιλίππους. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/gengramateas/view/poioi-kai-giati-theloun-thn-chrush-augh-ektos-nomou-kai-mia-dhmoskophsh-art#.UYkMw6JTCE4#ixzz2ScHjB6Kw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...