Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ


Φλέγεται η Ευρώπη από γεγονότα τα οποία απειλούν τα ήθη και τα έθιμα των λαών της. Είναι πασιφανές πως οι λαθρομετανάστες οποιασδήποτε γενιάς είναι παντελώς ανίκανοι να ενσωματωθούν στις κουλτούρες των τοπικών κοινωνιών που τους φιλοξενούν. Λαμβάνουν τα πλουσιοπάροχα επιδόματα για τα οποία εργάζονται σκληρά οι λαοί της ηπείρου μας και επιλέγουν να ζουν σε παράλληλες δικές τους κοινωνίες όπου βασιλεύει ο νόμος του Ισλάμ.
Διαλέγουν να ζουν σε γκέτο για να μπορούν να ελέγχουν τις περιοχές τους και να ασκούν τις ευγενείς συνήθειες του εμπορίου ναρκωτικών, της πορνείας, του λαθρεμπορίου και του εκφοβισμού όσων δυτικών έχουν την …τύχη να ζουν ανάμεσα τους.


Έντρομη είναι η κοινή γνώμη στην Βρετανία α
πό τον αποκεφαλισμό στρατιώτη σε δρόμο του νότιου Λονδίνου. Ο νιγηριανός δράστης γεννήθηκε στην Αγγλία και ασπάστηκε το Ισλάμ πριν από λίγους μήνες. Επηρεαζόμενος από τα κηρύγματα μίσους των ιμάμηδων του Λονδίνου έφτασε στο σημείο να σκοτώσει ένα γηγενή κάτοικο.
Μόλις έγινε γνωστή η αποτρόπαια πράξη του, χιλιάδες μουσουλμάνοι  βγήκαν στους δρόμους της Αγγλίας για να πανηγυρίσουν ενώ ένας από τους ...ενσωματωμένους ισλαμιστές έγραψε την λέξη «Ισλάμ» σε βρετανικό μνημείο ηρώων.

Στην Γαλλία ο τραγικά ανεπαρκής Ολάντ έκανε πράξη την προεκλογική υπόσχεσή του και αναγνώρισε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δίδοντας τους μάλιστα και το δικαίωμα της υιοθεσίας.
Το γεγονός αυτό πυροδότησε εκρήξεις διαμαρτυρίας  από τους ορθά σκεπτόμενους πολίτες οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν μαζικά και δυναμικά εξαιτίας της βιαιότητας που έδειξε σε βάρος τους η γαλλική αστυνομία.


ΠΑΡΙΣΙ- Χιλιάδες Εθνικιστές διαδηλώνουν κατά του θεσμού του γάμου των ομοφυλοφίλων


Στην Σουηδία όπου οι κοινωνικές παροχές προς τους λαθρομετανάστες ήταν από τις πιο υψηλές της Ευρώπης, νεαροί τριτοκοσμικοί έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους κατακαίοντας ένα ολόκληρο προάστιο της Στοκχόλμης αναγκάζοντας έτσι τους Σουηδούς Εθνικιστές να δημιουργήσουν ομάδες πολιτοφυλακής για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες των αθώων ντόπιων πολιτών. 
En bild som figurerar på internet från en samling under gårdagen.
Η σουηδική πολιτοφυλακή.


Τα ίδια προβλήματα δημιουργούνται και στις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου οι οποίες μαστίζονται και από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες,οι διεθνείς τοκογλύφοι και η πολιτική της Ε.Ε.
Η μοναδική άμυνα των λαών της Ευρώπης ενάντια σε αυτήν την κατάσταση είναι η ενδυνάμωση των Εθνικιστικών Κινημάτων τα οποία θα απαλλάξουν την "γηραιά ήπειρο" από τα δεινά που τις έχουν επιφέρει οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών.
Μαζί τους θα αγωνιστούμε σε Κύπρο, Ελλάδα και Ευρώπη για τα δικαιώματα της παραδοσιακής οικογένειας  και της διατήρησης των φυλετικών χαρακτηριστικών της κοινωνίας μας.  Τον αγώνα αυτό κανένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν θα μπορέσει να σταματήσει, καμία κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κάμψει το φρόνημα των Ευρωπαϊκών λαών  να  επιλέξουν οι ίδιοι το δρόμο των αξιών, των ηθών και των παραδόσεων  που θα διέπουν την καθημερινότητά τους.


Έχουμε το δικαίωμα της απόρριψης  του νέου τρόπου ζωής . Αποφασίζουμε εμείς και όχι οι πολιτικές μαριονέτες των Βρυξελλών που προσπαθούν να καθοδηγήσουν τον τρόπο σκέψης μας, να ελέγξουν την έκφρασή μας  με απειλές  για φυλακίσεις  και χρηματικά πρόστιμα σε όσους γηγενείς Ευρωπαίους αντιδρούν στην λεγόμενη Νέα Τάξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...