Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Δημοσκόπηση: Το ΕΛΑΜ στην βουλή

Δημοσκόπηση: Το ΕΛΑΜ στην βουλή
Συνδρομητική δημοσκόπηση πολιτικού περιβάλλοντος, η οποία βρίσκεται υπ’ όψιν των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων παρουσιάζει εξόχως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις τάσεις του εκλογικού σώματος, που φαίνεται να παγιώνονται σε συγκεκριμένες μετατοπίσεις.
Σύμφωνα πάντα με την έρευνα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), συγκεντρώνει ποσοστό 2% χωρίς την αναγωγή και φαίνεται για πρώτη φορά να σπάζει το φράγμα της εισόδου στο Κοινοβούλιο.

Κατ’ αντιδιαστολήν, κατακόρυφη πτώση εμφανίζει το Ευρωπαϊκό Κόμμα, που συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 0,4%.
Είναι αυτό που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τονίζει τόσο καιρό. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας φιμώσουν από τον τύπο και τα διάφορα κανάλια, δεν μπορούν να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης. Ο λαός θα αντιληφθεί και θα ξυπνήσει από το λήθαργο που του επέβαλαν να είναι.
Αυτό είναι μόνο αρχή, μέρα με την μέρα ο Εθνικιστικός χείμαρρος δυναμώνει και θα παρασύρει στο πέρασμα του όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταλήστευσε και κατακρεούργησε την πατρίδα μας. Τρέμετε γιατί ερχόμαστε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...