Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Μεγαλειώδης Δράση στην Λεμεσό

Μεγαλειώδης Δράση στην Λεμεσό
Το Σάββατο 13/7/2013, έγινε μια μεγαλειώδης δράση από την Τ.Ο. Λεμεσού με την στήριξη μελών της Τ.Ο. Πάφου, διανέμοντας έντυπο υλικό στο κέντρο της Λεμεσού.  Σκοπός ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το κίνημα μας, αλλά και για την προσεχή μεγάλη εθνικιστική αντικατοχική πορεία, του Σαββάτου 20 Ιουλίου, ώρα 8 μ.μ. στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στην Λευκωσία.   
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως απλοί περαστικοί, με την θέα των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έσπευσαν να μάθουν πληροφορίες για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αφού φαίνεται πως ο απλός πολίτης έχει κουραστεί με την πολιτική των κυβερνώντων, και βλέπει ως μοναδική διέξοδο την εθνική λύση.

Οι δυναμικές δράσεις των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αναμένονται να συνεχιστούν, με σκοπό την αφύπνιση όλων των Ελλήνων της Κύπρου. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να ελευθερωθεί  η Κύπρος και να γίνει και πάλι ένα αναπόσπαστο μέρος της Ελλάδας, μακριά από οικονομικούς και άλλους δυνάστες.
Έτσι, είναι χρέος όλων όσων έχουν εθνική συνείδηση, να πυκνώσουν τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις 20 Ιουλίου και όλοι μαζί να στείλουμε ένα δυναμικό μήνυμα στους κυβερνώντες, πως "Η Κύπρος Είναι Ελληνική Αλήτες Προδότες Ομοσπονδιακοί".
lm 1 3178d
lm 2 39e63
lm 5 c2250
lm 4 bc56a
lm 6 06849
lm 3 b5b54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...