Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η προδοσία των κομμουνιστών στο Κυπριακό

Η προδοσία των κομμουνιστών στο Κυπριακό
«Ο εγκληματίας γυρίζει πάντοτε στον τόπο του εγκλήματος» λέει ένα αστυνομικό γνωμικό. Στον ιστορικό τομέα αυτό έχει να κάνει με την παραχάραξη των γεγονότων του παρελθόντος από εκείνους που συστηματικά διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Το ΚΚΕ αποδεικνύεται πρωτεργάτης στην προσπάθεια αλλοίωσης της Ιστορικής Αλήθειας. Ασελγώντας ασύστολα πάνω στο παρελθόν «αλλάζει τα φώτα» στην αληθινή ροή των ιστορικών γεγονότων, τα οποία σημάδεψαν τόσο το Έθνος μας όσο και τον κόσμο ολόκληρο.

Πριν από λίγο καιρό, ο «(β)Ριζοσπάστης» δημοσίευσε ένα «ιστορικό» ένθετο με τίτλο «Το κυπριακό ζήτημα». Έχοντας διαβάσει το πρώτο μέρος αυτού του ενθέτου, διαπιστώσαμε ξανά την ροπή που έχουν οι εγχώριοι απολογητές του μπολσεβικισμού, όχι μόνο στον αμετανόητο ανθελληνισμό αλλά και στην δικαιολόγηση ως «πατριωτικής» θέσης όλων των αντεθνικών κινήσεων που μέχρι τώρα έχουν ακολουθήσει. Η αντιμετώπιση τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΑΚΕΛ (των κομμουνιστών της Κύπρου) απέναντι στον ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ αποτελεί ένα ακόμη μνημείο προδοσίας απέναντι στην Ελλάδα και τα Εθνικά μας θέματα. Γράφουν οι προδότες του ΚΚΕ στο ένθετο: «Στις 25.4.1955 από το Ραδιοφωνικό Σταθμό “Ελεύθερη Ελλάδα” εκφωνήθηκε άρθρο του Ν. Ζαχαριάδη με τίτλο “Ενάντια στους ιμπεριαλιστές και τους εθνοπροδότες Κυπροκάπηλους. Λεύτερη Κύπρος στη Λεύτερη Ελλάδα”. Το άρθρο εκτιμούσε ότι η αστική τάξη, καθώς με την “αμερικανοδουλία” και τον “αγγλοπροσκυνισμό”» της δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σκόπελο του Κυπριακού, λόγω της ισχυρής λαϊκής αντίστασης στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και “μη έχοντας άλλη διέξοδο, το ρίχνει στον τυχοδιωχτισμό με τα γνωστά “πασχαλιάτικα” βαρελότα, τις τρακατρούκες και τις στράκες (…) Όλα αυτά σχεδιάστηκαν και μπήκαν μπρος σε συνεννόηση και σε συμφωνία με τους άγγλους και αμερικανούς ιμπεριαλιστές». Στο τέλος του αποσπάσματος που παραθέσαμε το ΚΚΕ, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι οι Αγωνιστές της ΕΟΚΑ δρούσαν «σε συνεννόηση και σε συμφωνία» με τους άγγλους αποικιοκράτες!
Είναι τόσο άτιμοι, ανήθικοι, ξετσίπωτοι και ψεύτες, που φορτώνουν τις δικές τους δουλικές ιδιότητες και υπηρεσίες τους προς τους σοβιετικούς, σ’ άλλους. Πολύ χειρότερα, δεν αναφέρουν ότι στην εκπομπή αυτή, όπου εκφωνήθηκε το άρθρο του αρχιπροδότη και αρχιρουφιάνου Νίκου Ζαχαριάδη, δόθηκε στους άγγλους το όνομα του Γεωργίου Γρίβα ως Αρχηγού της ΕΟΚΑ, καθώς μέχρι τότε χρησιμοποιώντας το Αγωνιστικό ψευδώνυμο «Διγενής» ήταν άγνωστη η ταυτότητά του στους βρετανούς αποικιοκράτες. Σπιούνοι και καταδότες εκ πεποιθήσεως δεν δίστασαν να «καρφώσουν» το όνομα του Γρίβα, και μάλιστα δωρεάν… Αλήτες, δειλοί και μόνιμα απόντες από τα Εθνικά προσκλητήρια είχαν το απύθμενο θράσος να χαρακτηρίσουν «τυχοδιωκτισμό» την έναρξη του ένοπλου Αγώνα της ΕΟΚΑ και «πασχαλιάτικα βαρελότα, τις τρακατρούκες και τις στράκες» τις βομβιστικές επιθέσεις της 1ηςΑπριλίου 1955, που σήμαναν την έναρξη της Κυπριακής εποποιίας 1955-59. Αυτή η ξεκάθαρα προδοτική στάση, από ΚΚΕ και ΑΚΕΛ, τους αποξένωσε πλήρως από τους Κύπριους αδελφούς μας, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να κάνουν λίγο καιρό αργότερα την «αυτοκριτική» τους. Με δεδομένη και την διαγραφή του Ζαχαριάδη (ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα που ξέβρασε ο τόπος), λίγο καιρό αργότερα οι πιο «ήπιες» φωνές μέσα στην ΕΔΑ (το εκλογικό μετωπικό σχήμα του παράνομου ΚΚΕ) όσο και στα «αδέλφια» τους στο ΑΚΕΛ προσπάθησαν να θολώσουν προσωρινώς τα νερά.
Στην πραγματικότητα, όμως, κομμουνιστές ήταν -μεταξύ άλλων προδοτών- αυτοί που συνεργάζονταν με τους άγγλους τυράννους. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα, από τοποθέτηση της ΕΟΚΑ εναντίον του ΑΚΕΛ: «Αυτοί είναι άνθρωποι, οι οποίοι στην δυσκολότερη καμπήν του κυπριακού αγώνος βάλλουν εναντίον του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος. Αρνηταί του αγώνος επί τρία χρόνια, φιλοτομαρισταί και υλισταί δεν μπορούσαν να εξαρθούν στο ύψος των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Έτσι επρόβαλαν το τροπάριον “δεν συμφωνούμε με την τακτικήν του ενόπλου αγώνα, αλλά θέλουμε αγώνα ειρηνικό, μαζικό δημοκρατικό…” Υπάρχει όμως μια λαϊκή έκφρασις που αρμόζει σ’ αυτήν την περίπτωσιν: “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάμνει κρεμαστάρια”... Σε κάποια κομματική συνεδρίαση ένας ομιλητής είπε τα εξής: “Πρέπει να βοηθήσουμε τους Άγγλους διότι εάν αυτοί φύγουν, η ΕΟΚΑ θα στραφεί εναντίον μας”. Σ’ αυτές τις φράσεις μπορεί να βρει ο καθένας το κίνητρο όλων των ενεργειών των αρχηγών του ΑΚΕΛ… Αυτοί, οι οποίοι έμειναν αναίσθητοι προ των εκτελέσεων τόσων αγωνιστών, αυτοί που δεν είπαν  μια λέξη μπροστά στην θυσία επί της αγχόνης τόσων παιδιών, αυτοί που δεν μίλησαν για τους βανδαλισμούς των τούρκων και τις καταστροφές τόσων περιουσιών, έφτασαν στο σημείο να πάθουν από υστερίαν λόγω του φόνου δύο προδοτών». Στην αποκαλυπτική αυτή ανακοίνωση της ΕΟΚΑ μπορούμε, επίσης, να προσθέσουμε και τις δηλώσεις του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας, Άϊρονς: «Η διαγωγή των κομμουνιστών κρατουμένων υπήρξεν, εν αντιθέσει προς εκείνην των εθνικοφρόνων ταραξιών, λίαν ικανοποιητική, η συμπεριφορά των δε έναντι των Αρχών των κρατητηρίων ήτο μάλλον συμπεριφορά συνεργασίας με αυτάς».
Αυτά, ως μια ενδεικτική απάντηση στους τυμβωρύχους της Ιστορίας, μπολσεβίκους. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε όταν ο «(β)Ριζοσπάστης» δημοσιοποιήσει το δεύτερο ένθετο για «το Κυπριακό Ζήτημα». Όποτε προκαλούν την Εθνική Μνήμη, όποτε ασεβούν στους Αγώνες των Ηρώων του Ελληνισμού, όποτε γράφουν τους εμετούς τους, θα τους υπενθυμίζουμε ότι ήταν και συνεχίζουν να είναι ψεύτες και προδότες, ακριβώς επειδή είναι κομμουνιστές (αντεστραμμένοι καπιταλιστές, δηλαδή). ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-prodosia-twn-kommounistwn-sto-kupriako#.UfI-FdI9IzM#ixzz2a8pdHeku

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...