Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συλλογή σχολικών ειδών και ρουχισμού

Συλλογή σχολικών ειδών και ρουχισμού
Η κοινωνική προσφορά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) αποδεικνύεται έμπρακτα και διαρκώς. Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κινήματός μας έχει κατορθώσει να προσφέρει ουκ ολίγες ανάσες ανακούφισης σε ελληνικές οικογένειες της Κύπρου. Το έργο του Φορέα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς καθώς η ύφεση στην οποία υποπίπτει η κυπριακή οικονομία, η καλπάζουσα ανεργία και ο οικονομικός καταποντισμός της ελληνικής οικογένειας δε θα μπορούσαν να μας αφήσουν αδιάφορους.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η βοήθειά μας απευθύνεται σε άπορους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης προσφέροντάς τους όσα απαιτεί η σχολική ζωή.
Η συμβολή όλων μας σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικά σημαντική. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, σας καλούμε όπως συνδράμετε στη νέα αυτή ανιδιοτελή προσπάθεια προσφέροντας όσα προϊόντα μπορείτε, όπως για παράδειγμα σχολικές τσάντες και κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια, εγχειρίδια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, σχολικό ρουχισμό και γενικότερα όσα απαιτούνται στη σχολική ζωή. Τα προϊόντα αυτά θα διατεθούν στους μαθητές που εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία σχολικά είδη. Διευκρινίζεται ότι η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε Έλληνες (Κύπριους και Ελλαδίτες).
Η συλλογή των προϊόντων θα γίνεται στα κατά τόπους γραφεία του κινήματός μας, τις μέρες και ώρες λειτουργίας τους.
Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τον απλό Έλληνα μαθητή και την απλή Ελληνίδα μαθήτρια της Κύπρου, τα αυριανά κύτταρα του ημικατεχόμενου νησιού μας. Με μία μικρή κίνηση ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα ένα συμπατριώτη μας.
Προσδοκούμε στην ανταπόκρισή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...