Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 23/8/13 - Πολιτικά γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού

Παρασκευή 23/8/13 - Πολιτικά γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού
Την Παρασκευή  23/8/13 στα πολιτικά γραφεία της Κ.Ο. Λεμεσού, νωρίς το απόγευμα έγινε διαμοιρασμός σχολικών ειδών σε παιδιά, έτσι ώστε να εφοδιαστούν κατάλληλα για την νέα σχολική χρονιά. Η χαρά στα πρόσωπα των μικρών παιδιών ήταν διάχυτη, αφού είχαν την επιλογή να διαλέξουν σχολικές τσάντες και κασετίνες της αρεσκείας τους, πράγμα που δεν τους το επέτρεπε η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, λόγω του μνημονίου που σκοπό έχει να εξαθλιώσει τον λαό και να υποτάξει την Κύπρο.   

Αργότερα, έγινε ομιλία από τον συναγωνιστή Μιχάλη Παναγίδη με θέμα τον Αττίλα 2. Περίγραψε την γενναία μάχη των ΕΛΔΥΚάριων που κράτησαν  ψηλά την Ελληνική σημαία στην Κύπρο, αφού αν και λίγοι θυσιάστηκαν για μια Κύπρο Ελεύθερη. Μια Κύπρο όμως που πρόδωσαν κάποιοι πολιτικάντηδες, με πρώτο τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, με την κατάπτυστη φράση  «Η Κύπρος κείται μακράν». Έτσι άφησαν αβοήθητη την Κύπρο, θυσιάζοντάς την στον βωμό της «δημοκρατίας».
Τα γεγονότα αυτά όμως, το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως τα κρατά επτασφράγιστο μυστικό αφού έχει αρνηθεί πολλάκις να δοθούν οι επίμαχες καταθέσεις για τα γεγονότα του 1974, στον συναγωνιστή Κασιδιάρη και τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ενώ ταυτόχρονα, κάποιοι από αυτούς, όπως η Σοφία Βούλτεψη, γελοιοποιούνται στα έδρανα της βουλής, αγνοώντας την αλήθεια και πιστεύοντας πως ο 2ος Αττίλας έγινε πριν την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» στην Ελλάδα. Η αλήθεια όμως θα μαθευτεί και η Νέμεσις που περιμένει αυτούς που πρόδωσαν την Κύπρο θα έχει χρώμα μαύρο.
K.O.-Lemesou-2 def70
K.O.-Lemesou-3 18622
K.O.-Lemesou-4 52b5d
K.O.-Lemesou-6 a8c7d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...