Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ισλάμ και αριστερά - Βίοι Παράλληλοι

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ισλάμ και αριστερά - Βίοι Παράλληλοι
Όλων των θρησκειών οι ναοί και οι χώροι προσευχής σε όλο τον κόσμο είναι προσβάσιμοι  για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκείας. Μόνο το Ισλάμ κάνει την εξαίρεση επειδή οι «άπιστοι» μη μουσουλμάνοι θεωρούνται ακάθαρτοι και άνθρωποι κατωτέρας τάξεως. Περιέργως ουδείς εκ των λαλίστατων ειδημόνων περί ρατσισμού και διακρίσεων  της Αριστεράς έχει ποτέ διεγερθεί από αυτό το θέμα ή έστω έχει αναφερθεί σε αυτό τον θρησκευτικό ρατσισμό του Ισλάμ. Οι αριστεροί που μάχονται κατά του δήθεν ρατσισμού των εθνικιστών, είναι υπέρμαχοι του Ισλάμ και ταυτόχρονα αποκρύπτουν το χειρότερο δείγμα του ρατσισμού που είναι ο ισλαμικός.
Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία μίσους, γιατί όμως υποστηρίζεται από την Αριστερά;

 Οι αριστεροί όπως είναι γνωστό υποτίθεται ότι είναι εναντίον κάθε θρησκείας αλλά περιέργως είναι θετικά διακείμενοι προς το Ισλάμ. Δεν θα έπρεπε π.χ. να παροτρύνουν τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα να μην παντρεύονται σύμφωνα με το νόμο του Κορανίου από τον μουφτή (ιεροδιδάσκαλο) αλλά να κάνουν πολιτικούς γάμους ή δεν θα έπρεπε να είναι υπέρμαχοι της κατανόησης μεταξύ των λαών αντί των παράλληλων κοινωνιών και  των ανεγέρσεων τζαμιών;
O Karl Marx είχε διατυπώσει ότι  «το Κοράνιο και οι μουσουλμανικοί νόμοι που βασίζονται σε αυτό μειώνουν την γεωγραφία και εθνογραφία των διαφόρων λαών στον απλό και εύκολο διαχωρισμό των πιστών και απίστων. Ο άπιστος είναι harby, δηλαδή ο εχθρός. Το Ισλάμ θεωρεί το έθνος των απίστων παράνομο και δημιουργεί μια κατάσταση διαρκούς εχθρότητας μεταξύ μουσουλμάνων και απίστων» (Marx-Engels Werke, Τόμος 10 σελ. 170, εκδόσεις ινστιτούτου Μαρξισμού-Λενινισμού της Κεντρικής Επιτροπής του κομουνιστικού κόμματος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας). Δεν θα έπρεπε λοιπόν όσοι είναι αριστεροί να είναι και κατά του Ισλάμ που οι  Marx και Engels στηλίτευσαν ως μια θρησκεία που διαχωρίζει τους ανθρώπους; Εξαρτώνται τόσο πολύ από τους μουσουλμάνους ως μελλοντικούς ψηφοφόρους; Εξαρτώνται τόσο πολύ από τα χρηματικά εμβάσματα του Κατάρ;
Ένας άλλος μαρξιστής ο Ernst Bloch έχει γράψει στο βιβλίο του «Prinzip Hoffnung» (η Ελπίδα ως Αρχή) ότι «ο πόλεμος για την θρησκευτική πίστη πρωτοπαρουσιάστηκε στον κόσμο από το Ισλάμ». Η σύντομη ανάλυση του Ισλάμ από τον Marx και Bloch  στοχεύει στον πυρήνα του προβλήματος : Το Ισλάμ δημιουργεί εχθρότητα και πόλεμο μεταξύ «πιστών» μουσουλμάνων και «απίστων». Η ανεκτικότητα μεταξύ των θρησκειών που τόσο πολύ επικαλείται η Αριστερά, και τελευταία και η ψοφοδεξιά, και η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν έχει βάση στην ισλαμική θρησκεία.
Η Αριστερά αρνείται να εφαρμόσει κατά του Ισλάμ την κριτική που άσκησε εδώ και 150 χρόνια εναντίον των Χριστιανών. Κατηγορούν οι αριστεροί τους Έλληνες εθνικιστές για «φασιστική» ιδεολογία αλλά ποτέ δεν άσκησαν την παραμικρή κριτική στους ισλαμιστές, σαλαφιστές και άλλους κανίβαλους που σφαγιάζουν συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με την άρνησή τους να κατηγορήσουν και να καυτηριάσουν τα εγκλήματα που διαπράττονται π.χ.  στην Συρία η Αριστερά γίνεται συνένοχος αυτών των κανιβάλων.  Επίσης όλως  περιέργως ξεχνούν ότι σε κάθε ισλαμικό κράτος που ισχύει ο νόμος της Sharia οι άθεοι αριστεροί  είναι από τους πρώτους που υπόκεινται σε καταπίεση και θανατικές ποινές λόγω της ιδεολογίας τους.
Τι είναι λοιπόν αυτό που ενώνει τους αριστερούς με τους ισλαμιστές; Και τα δυο συστήματα πρεσβεύουν μια ουτοπία επί γης η οποία θα πρέπει να εγκαθιδρυθεί δια της βίας και τρομοκρατίας. Η Αριστερά και ο Κομμουνισμός έχουν ως όραμα μια κοινωνία δήθεν δικαιοσύνης και ισότητας, η οποία θα «έρθει» μέσα από βασανιστήρια και εξολοθρεύσεις αυτών που δεν συμφωνούν μαζί τους και εν τέλει, φυσικά, δεν έρχεται ποτέ. Ακριβώς ότι πρεσβεύει και το Ισλάμ. Το Ισλάμ θέλει να δημιουργήσει μια τέλεια κοινωνία που θα βασίζεται αποκλειστικά στον ισλαμικό νόμο (Sharia) και όλους αυτούς που δεν συμφωνούν με τον νόμο αυτό τους καταδικάζει σε πετροβολισμούς, ακρωτηριασμούς ή άλλης μορφής εκτελέσεις. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια πλήρη ιδεολογική ταύτιση μεταξύ του Ισλάμ και της Αριστεράς.
Η ελληνική και ευρωπαϊκή Αριστερά έχουν γίνει συνοδοιπόροι του Ισλάμ και πιθανότατα στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσουν κοινούς πολιτικούς φορείς για να καταλάβουν την εξουσία. Ήδη αυτό έγινε το 2010 στις δημοτικές εκλογές του Δήμου των Αθηναίων αλλά και σε βουλευτικές εκλογές στην Γαλλία και Γερμανία. Εάν δεν αντισταθούμε είναι βέβαιο ότι η Αριστερά και το Ισλάμ έχουν σκοπό να επιβάλλουν την σαρία σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούμε και θα αποτρέψουμε τα αντεθνικά σχέδια που εξυφαίνονται από την Αριστερά, τους συνοδοιπόρους τους της ψοφοδεξιάς  και το Ισλάμ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-islam-kai-aristera-bioi-parallhloi#.UgdXz9I9IzM#ixzz2beViRmtU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...