Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Η αστυνομία Αναστασιάδη παρενοχλεί Εθνικιστές

Η αστυνομία Αναστασιάδη παρενοχλεί Εθνικιστές
Το Μέτωπο Νεολαίας της Τ.Ο Ε.ΛΑ.Μ Πάφου, ανάρτησε πανό σε αερογέφυρα που βλέπει προς τον αυτοκινητόδρομο με σύνθημα «Γη σε τούρκο ούτε εκατοστό», ένεκα της μαύρης επετείου της Β' φάσης της εισβολής που έγινε πριν 39 χρόνια στις 14/8.
pano pafosΈνα σύνθημα το οποίο ως Εθνικιστές, μας εκφράζει πλήρως, όμως δυστυχώς κάποιους ενοχλεί! Αυτό καταδεικνύει περίτρανα η αντίδραση της αστυνομίας, η οποία έφτασε στο σημείο και ζήτησε όπως κατέβει το πανό, με ανυπόστατες δικαιολογίες και επιχειρήματα.


Είναι ξεκάθαρο πως οι εντολές από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη προς την αστυνομία είναι ξεκάθαρες. Μην αφήνετε τους Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), να περνούν το μήνυμά τους στον κόσμο. Ιδιαίτερα τώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) να βρίσκεται εντός Βουλής με αυξημένα ποσοστά. Άλλωστε οι εξελίξεις που ο ξένος παράγοντας και ο Νίκος Αναστασιάδης δρομολογούν για το Κυπριακό, δεν αφήνει χώρο για συνθήματα που ξυπνούν συνειδήσεις... 
Η ηττοπάθεια και ο ωχαδελφισμός είναι κύριο χαρακτηριστικό και αυτής της κυβέρνησης, την οποία κάποιοι επαινούσαν για τις δήθεν "πατριωτικές" της θέσεις και απόψεις. Οι πράξεις όμως των οργάνων της -πέραν από αυτές των πολιτικών της κυβερνώντων -, μόνο το αντίθετο αποδεικνύουν.
Το Ε.ΛΑ.Μ είναι το μόνο πολιτικό κίνημα του οποίου οι θέσεις το καθιστούν μπροστάρη για την Πατρίδα και τον λαό της, μακριά από υποχωρήσεις που από την μία τουρκοποιούν την Κύπρο και ταυτόχρονα από την άλλη την κάνουν προτεκτοράτο των διεθνών δανειστών. Οι παρενοχλήσεις και οι διώξεις από το χέρι του κράτους την Αστυνομία και οι απειλές από τον όποιο αστυνομικό διευθυντή μας αφήνουν παγερά αδιάφορους και ατσαλώνουν την διάθεσή μας για περισσότερο αγώνα για την επίτευξη των σκοπών μας.
astynomia pafos 14 8 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...