Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Γαλλία -Σε άνοδο το Εθνικό Μέτωπο



Ο Άνεμος της Νίκης των Ιδεών μας, πνέει έντονα στην Ευρώπη και προδιαθέτει τους γηγενείς Ευρωπαίους να στραφούν προς τις πολιτικές δυνάμεις που θα φέρουν πίσω το αξιοπρεπές επίπεδο ζωής, την χαμένη  εθνική περηφάνια και την ασφάλεια στην καθημερινότητα τους.
Στην Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο σαρώνει  στις δημοσκοπήσεις όπου φαίνεται να ξεπερνάει το 21% .

Το γεγονός αυτό έχει σπείρει τον πανικό στα κόμματα του γαλλικού κατεστημένου αφού εκτός από τις ευρωεκλογές του επόμενου Μαΐου, στην Γαλλία  έχουν και  τις δημοτικές εκλογές τον Μάρτιο του 2014.
Με αυτόν τον ρυθμό αύξησης το κόμμα της Λε Πεν ενδέχεται να ξεπεράσει τόσο τους κεντροδεξιούς όσο και τους σοσιαλιστές και να τερματίσει στην πρώτη θέση προτίμησης των Γάλλων ψηφοφόρων!
Η Μαρίν Λε Πεν δεν χάνει ευκαιρία να κατακρίνει τα κόμματα του κατεστημένου που κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας, να προτείνει την έξοδο από το ευρώ και να κλείσει  τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες.
Η χαρισματική πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ανικανότητα των σοσιαλιστών του Φρανσουά Ολάν και των κεντροδεξιών του Νικολά Σαρκοζί. Ως αποτέλεσμα κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα μέλη του κόμματος από τις 40.000 στις 70.000.
Οι χώρες της Ευρώπης στρέφονται η μία μετά την άλλη προς τα Εθνικιστικά Κινήματα θεωρώντας τα ως την μόνη ελπίδα από τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών.
Μοναδική ελπίδα αντίστασης στην Κύπρο αποτελεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Ήδη τα ποσοστά που δίνουν οι έγκυρες δημοσκοπήσεις δείχνουν την είσοδο του Ε.ΛΑ.Μ. στην κυπριακή βουλή.
Ραγδαία είναι και η αύξηση των μελών και  υποστηρικτών του Κινήματος  όπως αποδεικνύει το αδιαχώρητο που δημιουργείται στα γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ. σε κάθε πόλη αλλά και στις εκδηλώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο αγώνας για μία Κύπρο Ελεύθερη, Ελληνική, για μία κοινωνία ευημερούσα και δίκαια, μέσα σε μία Ευρώπη των Εθνών θα έχει αίσιο τέλος μόνο με την άνοδο της δύναμης του Ε.ΛΑ.Μ.  
Καλούμε τους υγιείς Έλληνες της Κύπρου να υποστηρίξουν μαζικά το Εθνικιστικό Κίνημα έτσι ώστε να σταματήσει ο κατήφορος του Ελληνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...