Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΜΙΛΑΝΟ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ




Μεγάλη Εθνικιστική κατασκήνωση θα γίνει φέτος σε περιοχή βορείως του Μιλάνου. Η εκδήλωση θα διαρκέσει τρεις μέρες (12-14 Σεπτεμβρίου) και θα συμμετέχουν σε αυτή νέοι και νέες από πολλά  Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης. Θα γίνουν επίσης ομιλίες από αρχηγούς και μέλη των Κινημάτων σχετικές με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις χώρες τους αλλά και για το κοινό Ευρωπαϊκό όραμα.

Εκτός από τις ομιλίες θα υπάρξει αρκετή δράση με την διεξαγωγή αθλημάτων και μουσικών συναυλιών.
Σκοπός της τριήμερης κατασκηνώσεως είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων Εθνικιστών από όλη την Ευρώπη οι οποίοι μάχονται για μία Ευρώπη των Εθνών, των Παραδόσεων, του σεβασμού των συνόρων μεταξύ των γηγενών λαών, την διατήρηση του πολιτισμού της κάθε χώρας και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας των πολιτισμένων λαών.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αγωνίζεται μαζί με τα άλλα Ευρωπαϊκά Κινήματα για τους παραπάνω στὀχους αλλά και για να προωθήσει το Κυπριακό ζήτημα ενημερώνοντας τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών για την συνεχιζόμενη κατοχή της Ελληνικής Μεγαλονήσου όπως επίσης και για τους λόγους που η Τουρκία δεν θα πρέπει να ενταχθεί στην Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...