Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σχολικά Είδη από την Κ.Ο. Λεμεσού

Σχολικά Είδη από την Κ.Ο. Λεμεσού
Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συνεχίζει ακάθεκτος τη κοινωνική του προσφορά συλλέγοντας ποσότητες από σχολικά είδη, τα οποία αναμένεται προσεχώς να δοθούν σε άπορους Έλληνες Μαθητές. Ευκαιρίας δοθείσης της νέας σχολικής χρονιάς, η Κ.Ο. Λεμεσού έχει μαζέψει μεγάλες ποσότητες κυρίως από σχολικές τσάντες και κασετίνες, ενώ έχει δώσει και κάποια ποσότητα στην Κ.Ο.  Πάφου.

Στην Κύπρο του μνημονίου και της ανεργίας οι Έλληνες Εθνικιστές στηρίζουν με ανιδιοτέλεια τους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας και για άλλη μια φορά είναι στο πλευρό τους. Είναι καθήκον για εμάς να στηρίζουμε τον Έλληνα μαθητή, καθώς αυτός είναι το αύριο της Κύπρου και όχι η σάπια πολιτική γενιά που έφθασε την πατρίδα μας σε αυτό το κατάπτυστο σημείο. Έτσι σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), δίνει μια ανάσα στους γονείς και γεμίζει τα  παιδιά με ενθουσιασμό ενόψει του νέου σχολικού «μαραθωνίου». 
 sxolika-idi4b 47b30
sxolika-idi1b 710bf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...