Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Δημοσκόπηση - Ποσοστά Βουλής για το Ε.ΛΑ.Μ.

Δημοσκόπηση - Ποσοστά Βουλής για το Ε.ΛΑ.Μ
Νέα δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη έκδοση της "Σημερινής" (11/08) δίνει το ποσοστό του 2,2% στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ). Είναι μία ακόμη ένδειξη ότι το κίνημά μας βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και θα είναι εντός του επομένου κοινοβουλίου στις εκλογές του 2016.
Είναι σίγουρο ότι τα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) είναι κατά πολύ ανώτερα από τα ενδεικνυόμενα, όπως αυτό προκύπτει από την συνεχιζόμενη εγγραφή νέων μελών στις τάξεις μας, τη παρουσία χιλιάδων συμπατριωτών μας σε ανοικτές μας εκδηλώσεις καθώς και τη γενική αποδοχή των προγραμματικών μας θέσεων από τη κοινωνία. Διαβάζοντας άλλωστε την δημοσκόπηση και κάνοντας την αναγωγή των ποσοστών του κινήματος, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) λαμβάνει ποσοστό 3,47%, πάρα πολύ κοντά στο 3,6% που χρειάζεται για να εκλέξεις δύο βουλευτές στην Κυπριακή Βουλή. Με δεδομένο άλλωστε πως οι δημοσκοπήσεις φιμώνουν το κινημά μας αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο δρόμος βέβαια μέχρι το 2016 είναι μακρύς και τα προβλήματα της πατρίδας μας που χρήζουν αντιμετώπισης πολύ πιο άμεσα... 

Σε μιά άλλη εξέλιξη, ευστόχως παρουσιάζεται ο πολιτικός θάνατος του ΕΥΡΩΚΟ με 0,6%, του οποίου συγκεκριμένα στελέχη "ανέστησε" ο κ. Αναστασιάδης προεκλογικά για μερικά ψηφαλάκια! Εξάλλου αυτός είναι ο προορισμός όλων των συστημικών κομμάτων και για άλλη μια φορά καλούμε τους συμπατριώτες μας να μην πέσουν θύματα της νέας μόδας του πολιτικού κατεστημένου, που ακούει στο όνομα Συμμαχία Πολιτών. Είναι άλλωστε ξεκάθαρο πως το κόμμα Λιλλήκα είναι το αντίστοιχο κόμμα του Καμένου στην Ελλάδα, το οποίο δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τον φραγμό της δυναμικής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) οδεύει με βήμα γοργό στον προορισμό του. Σύντομα θα καταστεί και επισήμως ως εθνική αντιπολίτευση. Είναι υποχρέωση όλων των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων Κυπρίων να συσπειρωθούν στις τάξεις μας προκειμένου να γιγαντώσουμε τη μοναδική φωνή αντίστασης ενάντια στους προδότες πολιτικούς, που ξεπουλούν τη Κύπρο σε δανειστές και Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...