Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Επικύψεις στους Τούρκους κάνει ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου.

Επικύψεις στους Τούρκους κάνει ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου.
Ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου δίνει διαβεβαιώσεις στους Τούρκους πως θα γιορτάσουν ανενόχλητοι την επέτειο της τουρκοανταρσίας. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στον κατοχικό τύπο έγραφαν πως θα εμποδιστεί φέτος η διέλευση τούρκο «κυπρίων» στην περιοχή των Kόκκινων.
Μαθαίνοντας το ο κοινοτάρχης της περιοχής, έσπευσε να δηλώσει ότι « ουδείς θα τους εμποδίσει».

Ας δούμε τι πρόκειται να γιορτάσουν οι τούρκοι στην περιοχή Τηλλυρίας και δηλώνει με τόση έπαρση ο υποτακτικός κοινοτάρχης ότι ουδείς θα τους εμποδίσει.
Τον Αύγουστο του 1964 έγινε επιδρομή και βομβαρδισμός από την Τουρκική αεροπορία. Τα Κόκκινα ήταν τουρκο «κυπριακός» θύλακας και οι Τουρκο «κύπριοι» τα χρησιμοποιούσαν για λαθραίες εισαγωγές όπλων και στρατιωτών στην Κύπρο από την Τουρκία. Η Τουρκία βομβάρδισε τις Ελληνικές θέσεις και τα χωριά με βόμβες Ναπάλμ Από τους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν 55 Ελληνοκύπριοι, μεταξύ των οποίων 28 πολίτες .
Είναι άξιο απορίας, πώς τέτοιοι άνθρωποι κατέχουν δημόσια αξιώματα. Άνθρωποι υποτακτικοί που ασελγούν στην Εθνική μνήμη και στα πατριωτικά αντανακλαστικά.
Επίσης, είναι εξοργιστικό το γεγονός πως αφήνουμε τον κατακτητή να κάνει επετειακό πανηγύρι για την προετοιμασία της εισβολής στο νησί μας. Μέχρι πότε ο λαός θα δείχνει τόση απάθεια και ανοχή σε όλους αυτούς. Πότε επιτέλους θα αποφασίσει ότι πρέπει να τους στείλει στον αγύριστο;
Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν υπήρχε ένα Εθνικό Κράτος αυτό θα είχε γίνει ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...