Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτικά Γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού – Συμμοριτοπόλεμος

Πολιτικά Γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού – Συμμοριτοπόλεμος
Στα Πολιτικά Γραφεία της Κ.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την Παρασκευή 30/8/2013, έγινε ομιλία από τον συναγωνιστή Στράτο Καρανικολάου με θέμα τον Συμμοριτοπόλεμο. Ήταν ο τρίτος και τελευταίος γύρος προσπαθειών που κατέβαλε το ΚΚΕ για να πάρει τον έλεγχο της Ελλάδας η Σοβιετική Ένωση. Ο πρώτος γύρος ήταν όταν η Γερμανία κήρυξε πόλεμο στην Σοβιετική Ένωση και ενώ η Ελλάδα ήταν ήδη στον πόλεμο τους τελευταίους 8 μήνες, το ΚΚΕ με το παραπλανητικό σχήμα ΕΑΜ μπήκε στον πόλεμο για υπεράσπιση της «μαμάς» Μόσχας. Ο δεύτερος γύρος ήταν τα Δεκεμβριανά του 1944, όταν είχε ηττηθεί στο κέντρο των Αθηνών από τον Αρχηγό Διγενή και την Οργάνωση Χ.

Μετά τις συμφωνίες της Γιάλτας, με την οποία η Ελλάδα θα ήταν υπό τον έλεγχο της Δύσης, το ΚΚΕ εξαπέλυσε τον «τρίτο γύρο». Σκοπός ήταν η υποδούλωση της Μακεδονίας μας στους Γιουγκοσλάβους, με αντάλλαγμα την στήριξη του Στάλιν σε ενδεχόμενο διαμελισμό της Ελλάδος και δημιουργία ενός κομμουνιστικού κράτους στην βόρειο Ελλάδα. Αυτά είναι μια τρανή απόδειξη για ότι το ΚΚΕ είναι ένα εθνοπροδοτικό κόμμα, αφού για να ζει υπό την επήρεια της Σοβιετικής Ένωσης ήταν ικανό να πουλήσει ένα μεγάλο και ένδοξο μέρος της Ελλάδας στους Γιουγκοσλάβους.
Η ήττα των κομμουνιστών ήρθε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στο Γράμμο και το Βίτσι όπου ο Εθνικός Στρατός επικράτησε πανηγυρικά. Πριν διαφύγουν στις γειτονικές κομμουνιστικές χώρες πρόλαβαν όμως να διαπράξουν ένα μεγάλο και αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρους της Ελληνικής Φυλής. Προέβησαν σε ένα παιδομάζωμα χρησιμοποιώντας το μοντέλο των γενίτσαρων επί τουρκοκρατίας, όπου απήγαγαν 28,000 παιδιά εκπαιδεύοντας τα με κομμουνιστικές αρχές. Τα αποτελέσματα του συμμοριτοπόλεμου ήταν τραγικά με πάνω από 18,600 νεκρούς και 40,000 τραυματίες.
Έχουν περάσει 64 χρόνια από την ήττα των κομμουνιστών, όμως κυβερνούν την Ελλάδα αφού πρώην στελέχη του ΚΚΕ είναι επίτιμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και έχουν καταντήσει την Ελλάδα κομουνιστικό προτεκτοράτο. Θα έρθει όμως η μέρα που θα έρθει ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή στα πράγματα και τότε η αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο θα μαθευτεί και δεν θα αλωνίζουν πλέον την Ελλάδα οι εθνοπροδότες του ΚΚΕ.      
omilia3 5f78f
omilia2 8e956

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...