Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Βόμβα στην οικία μέλους μας στην Βέροια μετά από πορεία παρακρατικών - Καμία σύλληψη!

Βόμβα στην οικία μέλους μας στην Βέροια μετά από πορεία παρακρατικών - Καμία σύλληψη!
Μπαράζ επιθέσεων σε Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου: Απόλυτη η ευθύνη των διεφθαρμένων πολιτικών και των ΜΜΕ
Οι απειλές κατά της Χρυσής Αυγής από τα τσοντοκάναλα και τους διεφθαρμένους πολιτικούς έπιασαν τόπο. Σήμερα τα ξημερώματα ομάδα 100 παρακρατικών πραγματοποίησε πορεία στην Βέροια που κατέληξε στην οικία μέλους της Χρυσής Αυγής. Εκεί δύο από τους συγκεντρωμένους τοποθέτησαν εμπρηστικό, εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη λίγο αργότερα. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι δράστες συμμετείχαν στην πορεία και έφυγαν σαν κύριοι από το σημείο. Παρ' όλο που η ταυτοποίησή τους μπορούσε να γίνει άμεσα, οι αρχές υπέθαλψαν τους εγκληματίες και δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.


Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα για την επίθεση από την έγκυρη ιστοσελίδα defencenet: "ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ - Αναρχικοί έβαλαν βόμβα στο σπίτι στελέχους της Χ.Α. με σύνθημα a la Δ.Κουτσούμπα. Βόμβα στο σπίτι στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου στη Βέροια τοποθέτησαν αναρχικοί τα ξημερώματα. Από την έκρηξη ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Οι εμπρηστικές δηλώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και άλλων κομμάτων και το «εμφυλιοπολεμικό» κλίμα που καλλιεργείται από ορισμένους κύκλους μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Τα ξημερώματα, πορεία που έκαναν περίπου 100 αναρχικοί στη Βέροια για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κατέληξε στην οδό Εδέσσης. Εκεί όπου είναι το σπίτι στελέχους της Χρυσής Αυγής. Δύο από τους αναρχικούς, φορώντας κουκούλες, πλησίασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη λίγη ώρα αργότερα. Ευτυχώς από την έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές. Το σημείο της έκρηξης απέχει ελάχιστα μέτρα από το ΚΤΕΛ Ημαθίας. Οι κουκουλοφόροι αναρχικοί φρόντισαν να αφήσουν τα ίχνη τους, γράφοντας στον τοίχο της πολυκατοικίας το σύνθημα «Νεοναζί θα σε τσακίσουμε». Προτροπή που είχε απευθύνει και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικαλούμενος τα λόγια του ποιητή "τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».
Το επεισόδιο αυτό είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να συμβεί αν κάποιοι συνεχίσουν τις εμπρηστικές δηλώσεις που στρέφονται κατά της Χρυσής Αυγής, δίδοντας καθαρά πολιτική χροιά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αν συνεχίσουν δηλαδή να καλλιεργούν ένα κλίμα «εμφυλιοπολεμικό». Η κατάσταση στη χώρα είναι εύθραυστη και μπορεί δεδομένης της κοινωνικής αναταραχής λόγω της ανέχειας, της φτώχειας και της πείνας να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι διαδηλώσεις των αναρχικών, όπως αυτή που συνέβη την Τετάρτη στο Κερατσίνι και οι προτροπές του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα (και όχι μόνο) είναι φιτίλι που μπορεί να ανάψει τεράστια φωτιά.
Και τα περί έκθεσης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης προς την εισαγγελία με στοιχεία για αξιόποινες πράξεις μελών ή οπαδών της Χρυσής Αυγής ρίχνουν λάδι στη φωτιά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος απείλησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα αυτό. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα την έχουν όσοι συμμάχησαν με τους τοκογλύφους δανειστές και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν για να υποδουλώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες".

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bomba-sthn-oikia-melous-mas-sthn-beroia-meta-apo-poreia-parakratikwn-kamia#.UjxPDNKBl0Q#ixzz2fRKkJoyG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...