Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!


Σε θρίαμβο για το Εθνικιστικό  κόμμα των Ελευθέρων εξελίχθηκαν οι χθεσινές εκλογές στην Αυστρία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το FPO βρίσκεται στην 3η θέση με ποσοστό 22,4% ενώ το 2ο κεντροδεξιό κόμμα OVP πήρε μόλις 1,4% περισσότερο. Νικητές οι σοσιαλιστές του SPO με 26,4%. 

Σε μία χώρα όπως η Αυστρία όπου η νομοθεσία είναι αρκετά πιο αυστηρή από  της Ελλάδος και της Κύπρου, οι Εθνικιστές αύξησαν την δύναμή τους. Είναι φανερό πως οι λαοί της Ευρώπης στρέφονται προς την Ιδεολογία μας. Το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται και στις χώρες μας. Κανένας δεν μπορεί να ελέγξει την σκέψη μας, ούτε να καταργήσει  την Ιδεολογία μας. Όσα νομικά τερτίπια και αν εφεύρουν ο Ελληνικός λαός θα επιβάλλει την θέλησή του.
Ο Εθνικισμός δεν απαγορεύτηκε ούτε στην Γαλλία όπου το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν  αναμένεται να θριαμβεύσει τόσο στις δημοτικές εκλογές όσο και στις Ευρωεκλογές, ούτε στην Νορβηγία, ούτε στην Μ.Βρετανία, ούτε στην Ουκρανία με το Σβόμποντα, ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Αυστρία με το FPO.
Στην Κύπρο μόνο το Ε.ΛΑ.Μ. δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για τα δίκαια του Ελληνισμού. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έχει νόμιμες πολιτικές δράσεις για αυτό και ο κόσμος της Κύπρου έχει αγκαλιάσει το Κίνημα και το υποστηρίζει με την παρουσία του στα γραφεία και στις εκδηλώσεις του Κινήματος.  
   

Ο ηγέτης του κόμματος H.C. STRACHE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...