Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Και επίσημα ρεζίλι το ΑΚΕΛ

Και επίσημα ρεζίλι το ΑΚΕΛ
Εδώ και μέρες τονίζαμε το ανυπόστατο των κατηγοριών αλλά και φωτογραφιών εις βάρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Σήμερα, 16/10/13, δικαιωνόμαστε και διά της επισήμου οδού. Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της Αστυνομίας οι φωτογραφίες, που παρέδωσε το ΑΚΕΛ, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το κίνημά μας.
Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα στο γεγονός, που εξέθεσε για πολλοστή φορά το φαντασιόπληκτο ΑΚΕΛ, που ήθελε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, στην προσπάθεια του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσον αφορά την Δρομολαξιά και άλλα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται. Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα της σχετικής είδησης:

«Σε άτομα που επιδίδονταν στο παιχνίδι «airsoft» ανήκουν οι φωτογραφίες που παρέδωσε στον υπουργό Δικαιοσύνης ο ΓΓ του ΑΚΕΛ καταγγέλλοντας ότι ανήκαν σε μέλη του ΕΛΑΜ, που έκαναν στρατιωτική εκπαίδευση. Από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν τόσο ορισμένα πρόσωπα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες όσο και ο χώρος.  
Όπως φάνηκε, πρόκειται για άτομα που δεν έχουν σχέση με το ΕΛΑΜ. Ορισμένοι είναι Κύπριοι, αλλά ανάμεσά τους υπάρχουν και αλλοδαποί, που το 2010 έπαιζαν εκεί αεροσφαίριση ή «airsoft».»
Θα θέλαμε όμως, να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δαιμόνιους ντεντέκτιβ του ΑΚΕΛ, για την φοβερή δουλειά που επιτελούν εκεί στο «κώμα» τους. Για πολλοστή φορά γίνατε ρεζίλι των σκυλιών και εκτεθήκατε στα μάτια του λαού μας.
Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το κοινωνικό έργο που επιτελείτε, αφού σε τέτοιους χαλεπούς και δύσκολους καιρούς, καταφέρατε να κάνετε τον κάθε πικραμένο να γελάσει με τις αστείρευτες και πλούσιες σε φαντασία γελοιότητες σας. Υπερασπιστήκατε άρτια τον τίτλο που προσδώσατε από μόνοι σας, ως «το κόμμα του λαού», αφού βρίσκεστε στο πλευρό των δυστυχισμένων και καταπιεσμένων από τις διάφορες κακουχίες, συμπατριωτών μας, προσφέροντας τους λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου.Άξιο το έργο σας και ο μισθός σας …
Για να έρθουμε όμως και στα σοβαρά, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να ενημερώσει ότι το Νομικό του Τμήμα κινήθηκε κατά όσων δυσφημούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και δεν θα σταματήσει τις διώξεις κατά των συκοφαντών του. Επίσης όπως αναφέραμε και σε παλαιότερο Δελτίο Τύπου, 22/09/13, καλούμε την Κυπριακή Δικαιοσύνη και κατ΄ επέκταση την αστυνομία να κινηθεί εναντίον του ΑΚΕΛ, αφού αποτελεί αδίκημα η παρακώλυση του έργου της αστυνομίας με ψευδή στοιχεία. Δεν είναι δεκανίκι σας η αστυνομία, που θα θέλατε να την έχετε σαν παιχνιδάκι στον ελεύθερό σας χρόνο, για να περνάτε ευχάριστα, αποπροσανατολίζοντας την από το σοβαρό έργο που έχει να επιτελέσει.
Αν έχετε πολλή ελεύθερη ώρα, σας προτείνουμε να πάτε και εσείς στις κατασκηνώσεις παιδομαζώματος της ΕΔΟΝ, να παίξετε με τα άλλα παιδάκια. Θα γεμίσετε έτσι τις ώρες σας εποικοδομητικά. Τουλάχιστον, σύντροφοι, θα σταματήσετε να εκτίθεστε… 

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
fileleftherosParadoxiLINE 92b87

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...