Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ημέρα Αλληλεγγύης στη Μνήμη των αδερφών μας – Μαζική διανομή τροφίμων και ρουχισμού στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης



Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μαζική διανομή, που λαμβάνει χώρα μπροστά από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, στην οδό Καζαντζάκη.

Εκατοντάδες Έλληνες που η χούντα του Μνημονίου έχει γονατίσει, συνεχίζουν να προσέρχονται στα γραφεία μας για να λάβουν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού. Συγκινητικά είναι τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο, που εκφράζει την υποστήριξή του στο Δίκαιο Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου, καθώς έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο στον κάθε Έλληνα πως μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να φέρει μία οριστική και Εθνική λύση στο σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα. 




Από νωρίς πολλοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρέθηκαν στα γραφεία μας για το συντονισμό και την προετοιμασία του χώρου για την εκδήλωση. Οι αστυνομικές δυνάμεις φρόντισαν να αποκλείσουν όλους τους γύρω δρόμους,  απαγορεύοντας έτσι σε εκατοντάδες Έλληνες να προσεγγίσουν το χώρο των γραφείων. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει αμείωτα και με περισσότερο σθένος τον Αγώνα της κόντρα στην αντισυνταγματικότητα του κράτους και την τρομοκρατία του (παρά)κρατους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...