Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση Μετώπου Νεολαίας σε Έπαλξη και ΕΦΕΝ

Απάντηση Μετώπου Νεολαίας σε Έπαλξη και ΕΦΕΝ
Κατ' αρχήν ως Μέτωπο Νεολαίας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εκατοντάδες μαθητές που πορεύθηκαν μέσα από τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στους κεντρικότερους δρόμους της Λευκωσίας, καταλήγοντας στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Η δυναμική παρουσία όλων απέδειξε για μία ακόμη φορά πως ένας δυνατός εθνικιστικός πυρήνας νέων αναπτύσσεται στην Κύπρο που απειλεί τις κομματικές νεολαίες.

Παρ' ότι αγνοήσαμε τις "αυτόνομες - ακομμάτιστες" παρατάξεις ΕΦΕΝ και ΕΠΑΛΞΗ λόγω της περιορισμένης τους δράσης αλλά και της ανυπαρξίας πολιτικών θέσεων, οι συγκεκριμένες οργανώσεις συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί μας. Συγκεκριμένα σε κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν διαχωρίζουν τη στάση τους από τις "ανούσιες συνθηματολογίες του νεοσύστατου μέλους της κομματικής μας σκηνής ΕΛΑΜ". Θεωρούν μάλιστα ότι επιδιδόμαστε σε συνθηματολογία παρά σε ακτιβισμό.
Όλα αυτά βεβαίως προκαλούν άφθονο γέλιο σε όσους γνωρίζουν, έστω και ελάχιστα, την εθνική και κοινωνική δράση που ανέπτυξε το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στα πέντε χρόνια παρουσίας μας. Είμαστε εμείς που βρεθήκαμε στο πλευρό των συμπατριωτών μας με διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, είμαστε εμείς που βρεθήκαμε σε κάθε γωνιά της ελεύθερης μας πατρίδας για να διατρανώσουμε τη θέληση του Eλληνισμού να ζήσει. Είμαστε εμείς που κάθε μέρα της εβδομάδας αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο για Εθνική Αναγέννηση, Κοινωνική Ανασυγκρότηση και Πολιτική Κάθαρση.
Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να συγκεντρώνεστε δύο φορές τον χρόνο στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας για "δυναμικές" καθιστικές διαμαρτυρίες. Το μπουλούκι που συναντήσαμε σήμερα στο δρόμο μας καμία σχέση δεν έχει με την πειθαρχημένη και αποφασισμένη νεολαία που βρισκόταν στις γραμμές μας. Ο καθένας βρισκόταν σε ένα δικό του κόσμο ονειρευόμενος μία Κύπρο που το μέλλον της θα σταματά στην απόρριψη της ΔΔΟ.
Ανανεώστε το ραντεβού σας στις 20 Ιουλίου για να εκπληρώσετε για μία ακόμη φορά το εθνικό σας καθήκον. 
Πραγματικά αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο ακτιβισμός στον οποίο επιδίδεται η δική σας νεολαία. Μήπως είναι οι "αντικατοχικές" πιλόττες που απειλούν σύσσωμο το κομματικό κατεστημένο ή οι "μαχητικές" συνεστιάσεις που ετοιμάζονται να ελευθερώσουν την κατεχόμενη Κύπρο.
Screen-shot-2010-09-12-at-3.38.33-PM 7810a
Το ποιος αποτελεί μέρος του κομματικού συστήματος φαίνεται από τον πόλεμο που δεχόμαστε από το σύστημα εξουσίας. Είμαστε εμείς που φυλακιζόμαστε για τις ιδέες μας, είμαστε εμείς που δεχόμαστε τις σφαίρες του αμαρτωλού καθεστώτος. Είμαστε εμείς που μετράμε νεκρούς στο όνομα των ιδεών μας, του Λαϊκού Εθνικισμού.
Είναι ξεκάθαρο πως για αυτούς είστε ένα ανύπαρκτο κομμάτι που προφανώς τους ευνοεί. Συντασσόμενοι στο πλευρό ενός από τους μεγαλύτερους λαόπλανους, τον Γιώργο Λιλλήκα, αποτελείτε το τελευταίο ανάχωμα μπροστά στους Έλληνες Εθνικιστές. Αυτόνομοι και ακομμάτιστοι νεολαίοι που για χάριν της εξουσίας κάνατε αμέτρητες κωλοτούμπες, στηρίζοντας τον κομμουνιστή-φιλελεύθερο πολιτικάντη που οικειοποιήθηκε πολλές από τις απόψεις των Εθνικιστών εκμεταλλευόμενος την δίκαιη αγανάκτηση του λαού μας.
Όσο για το γεγονός πως το ενδιαφέρον μας έχει μετατοπιστεί στα ποσοστά του κινήματος μας, είναι προφανές πως δεν έχετε ιδέα για το τι συμβαίνει στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Περήφανοι για τις ιδέες μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας ανεξαρτήτου ψήφων και εκλογών μέχρι να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Σας αφήνουμε να ζήσετε τις δικές σας ονειρώξεις που η ιστορία δείχνει ότι θα κρατήσουν μέχρι τα φοιτητικά σας χρόνια. Μετά έχετε να επιλέξετε μεταξύ ΔΗΣΥ, ΕΥΡΩΚΟ, ΔΗΚΟ ή ενός νέου Γιώργου Λιλλήκα. Πάντως η εύκολη σας ζωή και η ευμάρεια που βιώνετε δεν θα σας επιτρέψουν να ακολουθήσετε το δύσβατο μονοπάτι των Εθνικιστών, που οδηγεί προς ένα νέο ελληνικό έθνος.
Δεν θα επανέλθουμε αφού θεωρούμε χάσιμο χρόνου την ασχολία με μικρομάγαζα του δήθεν πατριωτικού χώρου και τις διαδικτυακές διαμάχες. Μπορείτε να μας βρείτε σε κάθε δρόμο και πλατεία της πατρίδας μας όπου υπερασπιζόμαστε κάθετι το ελληνικό. Εάν βεβαίως υπάρχετε μέχρι την επόμενη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...