Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παλλαϊκή απαίτηση: Άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής.

Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και δύο βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, το οποίο ψήφισαν μισό εκατομμύριο Έλληνες και σήμερα υποστηρίζουν οι υπερδιπλάσιοι, βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι εξαιτίας της αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης από μέρους της ξενόδουλης κυβέρνησης Σαμαρά εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τα «ενοχοποιητικά» στοιχεία με βάση τα οποία το αντεθνικό Καθεστώς προχώρησε στην αντισυνταγματική αυτή μεθόδευση είναι λίγο-πολύ γνωστά και έχουν γίνει το αντικείμενο της χλεύης του Ελληνικού Λαού προς την πραγματική εγκληματική συμμορία, εκείνη της κυβέρνησης του μνημονίου: τανκς έτοιμα να εισβάλλουν στη Βουλή, αμνοερίφια που σφάζονται για εκπαίδευση μελών, κρυμμένο οπλοστάσιο με χιλιάδες όπλα έτοιμα προς χρήση, «σκοτεινοί» χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής. Το σαθρό και γελοίο κατηγορητήριο εμπλουτίστηκε εσχάτως με νέες αθλιότητες περί ταγμάτων εφόδου από 10χρονα και εκπαιδευμένα σκυλιά που επιτίθενται σε λαθρομετανάστες και αριστεριστές, δίνοντας ακόμη πιο κωμικό χαρακτήρα στην πολιτική σκευωρία.
Όμως ο Ελληνικός Λαός, εξαθλιωμένος από την κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα και καθημερινό θύμα της εγκληματικής δράσης και της ασυδοσίας συμμοριών λαθρομεταναστών και αριστεριστών, δεν είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι Καθεστώτος και μέσων εξαπάτησης. Το αντεθνικό Καθεστώς τρέμει και αυτό αποδεικνύεται από τηνπαράνομη και απαράδεκτη απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να απαγορεύσει την πορεία προς το υπουργείο Δικαιοσύνης! Κράτος και αριστερό παρακράτος ευελπιστούν πως με τέτοιες μεθοδεύσεις θα λυγίσουν τους Εθνικιστές. Πλανώνται και μάλιστα οικτρά!
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα καλείται κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να δώσει το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής, ώστε να απαιτήσει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός από το Καθεστώς του Μνημονίου, την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτικών κρατουμένων Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Ι. Λαγού.
Η κυβέρνηση των υπηρετών των διεθνών τοκογλύφων εκτέλεσε τα σχέδια των ξένων κέντρων εξουσίας. Οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι εξαπέλυσαν τη λάσπη και τα ψεύδη τους. Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ελληνικός Λαός!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pallaikh-apaithsh-amesh-apofulakish-twn-politikwn-kratoumenwn-ths-chrushs-a#ixzz2m7IOWnpi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...