Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Υπερβάλλων ζήλος» οι δολοφονίες για τον Ντ. Χάρις της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής

«Υπερβάλλων ζήλος» οι δολοφονίες για τον Ντ. Χάρις της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής
Φυσιολογικώς δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τον κ. Χάρις της AJC, αφού ο άνθρωπος είναι παραπάνω εμπαθής και από τον Δένδια στην εκτέλεση του «συμβολαίου θανάτου» της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί, όμως, να σταθεί κανείς απαθής στην αναισχυντία με την οποία αντιμετωπίζεται η διπλή δολοφονία δύο νέων ανθρώπων από τους επικυρίαρχους που επιβουλεύονται την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Ένας επιπλέον λόγος για να ασχοληθεί κανείς με τα λόγια του κ. Χάρις είναι επειδή ο συγκεκριμένος συμπεριλαμβάνεται στους εντολείς των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ας δούμε, όμως, τις δηλώσεις από τον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, προκειμένου να αντιληφθούμε πολλά γύρω από την τελευταία επικαιρότητα και την κορύφωση της με την δολοφονική και θρασύδειλη επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και έναν βαριά τραυματία.
«Μας τρομάζουν εκείνοι, που, για τον οποιονδήποτε λόγο, θα διέπρατταν φόνο και απόπειρα δολοφονίας. Σε μια δημοκρατική κοινωνία, το να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου θα πρέπει να απορρίπτεται κατηγορηματικά. Όσο και αν είμαστε σταθερά αντίθετοι στην άθλια νεοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και των εμπρηστικών τακτικών της, μας τρομάζουν εκείνοι, που, για τον οποιονδήποτε λόγο, θα διέπρατταν φόνο και απόπειρα δολοφονίας»
Δηλαδή, για να αντιληφθούμε με σαφήνεια τα λόγια του κ. Χάρις, οι δύο δολοφόνοι του Μάνου και του Γιώργου, «πήραν τον νόμο στα χέρια τους». Υπονοεί μήπως ο κ. Χάρις ότι οι δολοφόνοι και η κυβέρνηση ταυτίζονται ως προς τους σκοπούς, αλλά οι δολοφόνοι «ξέφυγαν» ως προς τις μεθόδους; Μήπως αποδώσει στους δολοφόνους και "αγαθές προθέσεις"; Από τα λεγόμενα του δεν μπορεί κανείς να συμπεράνει κάτι διαφορετικό και πραγματικά θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλών ειδών απαντήσεις στην ύβρι που διαπράττει ο εν λόγω «κύριος», όμως θα αυτοπεριορισθούμε στο «αίσχος» και στο «αυτό είναι το ήθος των εχθρών της Χρυσής Αυγής». 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uperballwn-zhlos-oi-dolofonies-gia-ton-nt.-charis-ths-amerikanoebraikhs-epi#ixzz2jfEevuth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...