Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης - Φωτορεπορτάζ

Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης - Φωτορεπορτάζ
Από τον ευρωπαϊκό Νότο μέχρι τον μακρινό Βορρά, οι Εθνικιστές της Ευρώπης ένωσαν τις φωνές τους με εκείνη του Ελληνικού Λαού. Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κόκκινη τρομοκρατία υπό την ανοχή της ανθελληνικής κυβέρνησης των Αθηνών και συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, οι Εθνικιστές της Ευρώπης απέτισαν Φόρο Τιμής στους Πεσόντες Συντρόφους, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.


Το εθνικιστικό κόμμα Forza Nuova πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό προξενείο στο Μιλάνο, για τις πολιτικές δολοφονίες των 2 Ελλήνων Εθνικιστών. Το ίδιο έπραξε και η οργάνωση Casa Pound στη Φλωρεντία, ενώ ανάρτησε πανό με τα ονόματα των 2 μελών της Χρυσής Αυγής, που δολοφονήθηκαν από θρασύδειλους αριστεριστές τρομοκράτες.
Οπαδοί της Lazio ανάρτησαν πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Τζένοα στη Ρώμη, τα οποία ανέγραφαν: «Το ηλιοβασίλεμα είναι κόκκινο, η Αυγή Χρυσή!» και «Μανώλης και Γιώργος ΠΑΡΟΝΤΕΣ!». Παρομοίως, οπαδοί της Hellas Verona σήκωσαν ανάλογο πανό στον αγώνα με την Κάλιαρι. Σουηδοί Εθνικιστές άναψαν 2 κεριά με τις φωτογραφίες των Εθνικιστών Μαρτύρων, Μάνου και Γιώργου, με φόντο τις Σημαίες της Χρυσής Αυγής και του Σουηδικού Εθνικιστικού Κόμματος SvP.
Τέλος, Γερμανοί Εθνικιστές προχώρησαν σε αφισοκόλληση διαμαρτυρίας για τους δολοφονηθέντες Έλληνες Εθνικιστές ανάβοντας πλήθος κεριών με τα ονόματα των Συντρόφων και τον Μαίανδρο, στο Βερολίνο. Ανάλογες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Τσεχία, Ουγγαρία και Ισπανία. Σε όλη την Ευρώπη, οι Εθνικιστές βροντοφωνάζουν: ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
Οπαδοί Λάτσιο
Οπαδοί Ελλάς Βερόνα
Ιταλία
Ισπανία
Τσεχία
Γερμανία
Ουγγαρία
Σουηδία

Πολυμέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...