Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το δεξιό κράτος και το αριστερό παρακράτος.

Οι άνανδρες δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής, οι τραυματισμοί όσων γλύτωσαν την τελευταία στιγμή από την μανία των αναρχοαριστεριστών δολοφόνων, οι άθλιες μεθοδεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης με τις ψεύτικες κατηγορίες και φυλακίσεις  του Γ.Γ. , των βουλευτών και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή" έχουν ξεσηκώσει κύματα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη προς την κυβέρνηση των Σαμαρά -Βενιζέλου και συμπαράστασης προς το δοκιμαζόμενο Εθνικιστικό Κίνημα.



Το δεξιό κράτος σε συνεργασία με το αριστερό παρακράτος και τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. έχουν αποφασίσει την πολιτική,κοινωνική, ηθική αλλά και βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο τραγικά ανεπαρκής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αφαίρεσε με απόφασή του τους αστυνομικούς  φρουρούς από όλους τους βουλευτές και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τους δολοφόνους να επιτελέσουν ευκολότερα  το έργο τους.
Ξεχνάει  μάλλον το κατεστημένο της χώρας ότι η αριστερή τρομοκρατία από το 1975 και έπειτα έχει σκοτώσει μεταξύ άλλων πολιτικούς, μεγαλοεκδότες και δημοσιογράφους.
Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ένας υπουργός που ανελάμβανε την προστασία των πολιτών που τον έφεραν στην εξουσία, κατάφερνε να αναστήσει την αριστερή τρομοκρατία θα είχε ήδη παραιτηθεί.
Η ανικανότητα των πολιτικών της Ελλάδας βύθισε την χώρα στην φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω οι πολίτες έκριναν πως η μόνη λύση στα προβλήματά τους ήταν  η μαζική συμμετοχή  στην Χρυσή Αυγή, το μόνο πολιτικό κίνημα που στάθηκε στο πλευρό τους.
Τα κόμματα του κατεστημένου αντί να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις που θα ανακουφίσουν τον απελπισμένο Ελληνικό λαό, πολεμούν λυσσαλέα το Λαϊκό Σύνδεσμο "Χρυσή Αυγή" επειδή τα ποσοστά του εκτοξεύονται συνεχώς.
Όσο και αν επικαλούνται συνεχώς την Δημοκρατία οι μετριότητες της πολιτικής ζωής της Ελλάδος θα πρέπει επιτέλους κάποτε να αποδείξουν ότι την σέβονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...