Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Συνέντευξη σε ουκρανική ιστοσελίδα



Спільнота "Зентропа"

                          ΕЛАМ


  Συνέντευξη σε ουκρανική ιστοσελίδα μεγάλης επισκεψιμότητας, την ZENTROPA.NET, έδωσε ο υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΛΑ.Μ. έπειτα από σχετική αίτηση των διαχειριστών της.
Κατά ΄την  διάρκεια της συνέντευξης ο εκπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ανέπτυξε τις θέσεις και δράσεις του Κινήματος σε όλα τα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Κύπρος, η Ελλάδα και οι  Ευρωπαϊκοί λαοί.

124890767_Cyp2_399426b
 Про це та інше йдеться в бесіді з відповідальним за міжнародні зв’язки кіпрської націоналістичної партії “ЕЛАМ” Стратосом Каранікалау.
Επίσης τόνισε τους κοινούς ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς που συνδέουν τον Ελληνισμό με την Ουκρανία αλλά και τους πολιτικούς δεσμούς που έχει το Ε.ΛΑ.Μ. με το ουκρανικό κόμμα SVOBODA.
Οι συνεχείς πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες  του Κινήματός μας το έχουν κάνει γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη γεγονός που αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για όσους μοχθούν καθημερινά για το Ε.ΛΑ.Μ. και τον Ελληνισμό.

Ολόκληρη η συνέντευξη βρίσκεται εδώ


8WQ6Z-ofack
Національний народний фронт (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο – Ε.ΛΑ.Μ.) є націоналістичною організацією заснованою 2008 року.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...