Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ στο τζαμί στην Αθήνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Αύριο Σάββατο 14/12, στάση Μετρό Ελαιώνα, 13:00

ΟΧΙ στο τζαμί στην Αθήνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Αύριο Σάββατο 14/12, στάση Μετρό Ελαιώνα, 13:00



Αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει, στον χώρο που οι μεγαλοεργαλάβοι θέλουν να χτίσουν τζαμί, μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά για ισλαμοποίηση της χώρας.

Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Σαμαράς - κατόπιν εντολής του Ερντογάν - διαγράφουν δίχως αιδώ, τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό. Η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας συνιστά εθνική προδοσία. Δεν είναι τυχαίο πως την εγκληματική αυτή πράξη στηρίζουν τα μεγάλα κεφάλια της πλουτοκρατίας (Κόκκαλης και Μπόμπολας).
Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απαντά στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων με κάθε νόμιμο μέσομέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Σάββατο 14/12, στάση Μετρό Ελαιώνα, Ιερά Οδός και Μαρκόνι, 13:00
s
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sto-tzami-sthn-athhna-sugkentrwsh-diamarturias-aurio-sabbato-14-12-sta#ixzz2nMH3R5SQ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...